Re: GSM-а ми няма мрежа...
Можеш да си провериш настройките на апарата.Аз лично предпочитам опцията "ръчно избиране на мрежа",пред автоматичното.Относно проблем с картата за 1 път чувам,че тя може да е проблема,а ползвам GSM-и от поне 7 години.Понякога наистина проблемът е в оператора,но при твоята честота по-вероятно е да е от апарата,но не съм сигурен 100%.
Аз имах същия проблем пак със Ерискон, но по стар модел(т600). Смениха му един чип и се оправи. По точно имах два телефона, като от единия взехме чипчето. На Сони ериксон им викат сори ериксон. С тази марка само ядове съм имал. Телефона на гаджето на брат ми беше в сервиза до вчера, разбира се пак сори ериксон.
Цитат:
Първоначално публикувано от avenger
Можеш да си провериш настройките на апарата.Аз лично предпочитам опцията "ръчно избиране на мрежа",пред автоматичното.Относно проблем с картата за 1 път чувам,че тя може да е проблема,а ползвам GSM-и от поне 7 години.Понякога наистина проблемът е в оператора,но при твоята честота по-вероятно е да е от апарата,но не съм сигурен 100%.
Ами и на мен ми стана чудно като тея некадърници ми казаха че проблема е от картата :yikes и им казах че тва не ми се вярва.А те пак си продължаваха да твърдят тяхното си.И се набутах да си купя нова карта,след което не щяха да ми върнат парите. :051:
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
Аз имах същия проблем пак със Ерискон, но по стар модел(т600). Смениха му един чип и се оправи. По точно имах два телефона, като от единия взехме чипчето. На Сони ериксон им викат сори ериксон. С тази марка само ядове съм имал. Телефона на гаджето на брат ми беше в сервиза до вчера, разбира се пак сори ериксон.
На мен уж любимата ми марка беше Сони Ериксон....Предишния ми джи-ес-ем също беше Сони Ериксон,и той се развали.Сега и тоя дет имам...абе УЖАС напрао...сега позвал една Моторола це 115,която я имам от две години и ми седи като резервен джи-ес-ем.Ебати телефон за 20 лева излезе по здрав от телефон за 300 лв...
@Julian-ски , от много години ползвам само Ериксон и после Сониериксон и никога не съм имал проблеми с телефоните си. Всичките съм ги купувал от Мтел и грижи не помня да съм имал ......Всъщност бях взел от квартално магазинче един Ериксон който харчеше много ток н о го върнах веднага и поправих грешката си :)
Забелязал съм в повечето малко магазинчета където телефоните са по-ефтини на кутиите им или на самите апарати да се мъдри логото на някой европейски оператор което веднага ме подсеща , че телефона е бил разкодирван от някой "майстор".
Колкото до проблема с К750цата, има голяма вероятност ако телефона е носен по джобовете или е изтърваван да се е огънала/пропукала платката му ........занесете го в сервиз да го видят хората.