Характеристики
1.3.2/16: 9 WQVGA LCD, 260k QVGA; PX: 240 * 400
2,800 група контакти
3.T-Flash Card Suphporting, построен в 4.8M/2GB TF карта за безплатно, поддръжка TF карта удължи до 16GB макс
** 4.0.3 Мега пиксел камера за Картина & Видео способности, solomobi.com тест изгасне най-големият размер е 640 * 480
5. Висок стерео говорители, 64 акорд пръстен тон
6. MP3 & MP4 плейър
7. GPRS & WAP връзка, MMS Transceive
8. U диск подкрепа функция да съхранява информация за багаж
9. Bluetooth
11.calendar, да направите списък, аларма, световен часовник, Spotwatch
12.caller снимка, повикващия тон на звънене, викащ видео
13. Телефонен указател: 800groups от контакти, подпомагане входящо повикване с голяма глава стикер, група пръстен тон
14. График власт за включване / изключване: подкрепа за стартиране / близки по определен път
15. Алармен часовник: 5 групи, подкрепа алармен часовник, когато машината затворен, можете да зададете от понеделник до неделя
16. Игри: 2 общата игра
17.IMEI: 35672 ***
IMEISV: 20
IMEI: 35672 ***
18.MP3/MP4/Handsfree/SMS група изпращане / Гласов рекордер / WAP / Handwritting входно / Bluetooth / GPRS свалени / MMS / Памет удължен / Радио / Bluetooth / календар / алармен часовник / калкулатор / Dual SIM карти двойно Готовност / Валутен coverter / Uint конвертор / Песен превключвател / FM Channel Switch / TV Въртене / Видео Въртене / Завъртане на изображението ...
на 4. пише 0.3 м.п. камера а на една от снимките се вижда 12 м.п.
и ся са чуда някои може ли да ми каже кое да гледам
нещо свястно като например ся имам самсунг тва е уникално смотан телефон дадох 350лв. за него още като излезе аз си го зеь след 1-2 месеца зеха да го рекламират и беше доста по ефтин та така за телефона не отваря почти нищо даже и картики с голяма резолюция оказа се голям боклук затва ся са чуда поне тия и да са боклуци са доста по ефтини за екстрите си