Колеги, решил съм да си купувам този модел. Интересува ме мнение от някой който го ползва. Снимки, светкавица... Прехвърлянето на компа лесно ли става и дали може под Линукс?
Колеги, решил съм да си купувам този модел. Интересува ме мнение от някой който го ползва. Снимки, светкавица... Прехвърлянето на компа лесно ли става и дали може под Линукс?
Снимките не са с кой знае какво качество,но има софт в самия телефон за корекция,лесно се качват на комп.Здрав телефон.
Съпругата ми ми подари такъв лятото. Не можах да го харесам и това е. Преди това си ползвах 6233. Първо не успях да свикна на менюто, въпреки че не е много различно, много ме издразни и фактът, че от глобул бяха присвоили на десния бутон до дисплея функция да влиза в "ови стор" или нещо от сорта. И последно-много тих ми се видя. И като водя разговор не чувах добре в слушалката, и като известява повикване трудно го чувах. Иначе има разни там екстри. Камерата също не ми допадна.
Изтърпях го тоя телефон около 2 седмици. "Старецът" 6233 е по-добър, от 4 години продължавам да го ползвам