Здравейте,
има ли някой съфорумец въпросния апарат и да сподели впечатления. Харесва ми, че се води по-устойчив на бой и прочие.
Някой може ли да препоръча друг смарттелефон с подобни характерситики?
Здравейте,
има ли някой съфорумец въпросния апарат и да сподели впечатления. Харесва ми, че се води по-устойчив на бой и прочие.
Някой може ли да препоръча друг смарттелефон с подобни характерситики?
Виж Sony Xperia go и Xperia acro S дали ще ти харесат.Втория не съм го виждал още по нашите географски ширини междувпрочем.Панасоник също пуснаха подобен модел,но надали ще видим и него.Моторола-та аз лично бих я пропуснал.Не съм фен не заради друго.
Благодаря, втория е от висок клас, а такъв не искам. Първия е ОК, но е над 500 лв,а Моторолата гледам има за под 300 лв. Разликата не е малка.Първоначално публикувано от granity
Първоначално публикувано от ops5
Не съм очарован от Defy... На практика те карат да root-неш телефона защото няма да го update-ват до ICS.
Официален ъпдейт до ICS няма да видят 90% от сегашните андроидни смартфони![]()
Именно за това му подадох на колегата инфо за тези модели на Сони те поне са в кюпа.Първоначално публикувано от stenly
Реално версията на Андроида не е от голямо значение за мен. Обаче не мога да намеря и един човек, който да има тази Моторола. Явно няма много фенове на тези телефони.
Двете Сонита определено са много добре.
Аз познавам човек. По горния цитат е негов. Като цяло не е доволен, като се имам в предвид какви му бяха очакванията....Първоначално публикувано от ops5
Тук във форума също се продаваше преди време Motorola Defy даже гаранция си имаше,ако не греша.Странно защоАз също познавам един собственик и на въпроса ми как е телефончето отговорът винаги е един и същ."Ще се въздържа от коментар"
Ами ще размисля тогава. Няма да бързам с покупката на този модел. Благодаря.