Моля за съвет къде биха могли да ми изрежат сега в събота или неделя сим картата в микро сим? Става въпрос за София.
Благодаря предварително!!!
Преглед за печат
Моля за съвет къде биха могли да ми изрежат сега в събота или неделя сим картата в микро сим? Става въпрос за София.
Благодаря предварително!!!
E толкова ли е сложно да хванеш една ножица и да си я изрежеш ? Шаблони в нета колкото искаш, само трябва да питаш гуугъл.
:azn:Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Честно казано имах малко резерви към ръчното изрязване, както и притеснения да не прецакам картата, но току що извърщих успешно процедурата, като използвах за шаблон друга микро сим карта.
Темата е изчерпана!
Поздрави и лека вечер :yahoo:
Аз въобще не се и замислих, директно хванах ножицата и си направих микросим :))))) Да видим сега ябълките като изкарат наносим кво ще се окаже :)
Само да ви спомена в почти всеки магазин на всеки оператор има клещи за рязане на микро-.сим и ще я щракнат безплатно.А и ако нещо се обърка смяната на сим-а ще е за тяхна сметка :))
P.P. Ако ябълките изкарат наносим то микро сима се наслагва в изрязаната част и картата е отново цяла -не и ако я изрезеш с ножица разбира се !!!
Ябълката 5-та генерация е с наносим.
Изрежи си я сам, аз се прецаках и отидох в М-тел и ми взеха 20 лева за да я направят Микро, дадоха ми нова карта без номера :(
Случайно, а и във връзка с друга тема, в друг форум, попаднах на следното клипче в youtube, в което е добре обяснено как да отрежем Mini SIM картата си, в зависимост от това от каква карта се нуждаем в момента.
Шаблона за отрязването може да свалите от ТУК.
Важно е да отбележите и изпълните, че при отпечатването на страницата, задължително тя да е на 100%, без никакво скалиране и на A4 страница по DIN.
Ако имате някакви съмнения в размера, долу в ляво има две калибровъчни линии. Ползвайте едната, в сантиметри, за да видите дали отговаря на вашата линийка. Ако отговаря, значи всичко е наред.
Ако имате линийка с инчове, може да ползвате и нея разбира се.
Успех на всички с рязането.
https://www.youtube.com/watch?v=BuCGvokdzsA
Здравейте, вчера след като закупих нов телефон, той се оказа, че работи с Нано Сим карта, а моята беше микро сим карта. След разговор с Виваком се оказа, че те не предлагат нито услуга да се прехвърлят номерата от старата сим карта към новата, нито безплатна подмяна на картата (могат да я заменят срещу 6 лв.,) Но в сервиз със следния адрес https://www.facebook.com/gsmservice24/ , работят и в събота (за София) предлагат тази усуга (изрязване на карта) напълно безплатна и са много любезни.
Препоръчвам ги.
а аз с ножицата вкъщи...
Леле, още ли се режат карти? Уникално...
Аз съм сменил вече 3-4 карти. Никой не ми е поискал пари за това.
На мен лично са ми издавали безплатно за подмяна на стари Сим нови НаноСим карти от А1, Боб (те са си А1), Виваком. Наистина във Виваком стана малко по-трудно, защото бяха служебни и аз не бях титуляр по сметката. Но чрез намесата на титуляра се получи.
Абе няма лоша реклама ;) ... некрофили ньедни :grin: