Моля за съвет къде биха могли да ми изрежат сега в събота или неделя сим картата в микро сим? Става въпрос за София.
Благодаря предварително!!!
Моля за съвет къде биха могли да ми изрежат сега в събота или неделя сим картата в микро сим? Става въпрос за София.
Благодаря предварително!!!
E толкова ли е сложно да хванеш една ножица и да си я изрежеш ? Шаблони в нета колкото искаш, само трябва да питаш гуугъл.
Първоначално публикувано от stenly
Честно казано имах малко резерви към ръчното изрязване, както и притеснения да не прецакам картата, но току що извърщих успешно процедурата, като използвах за шаблон друга микро сим карта.
Темата е изчерпана!
Поздрави и лека вечер
Аз въобще не се и замислих, директно хванах ножицата и си направих микросим ))) Да видим сега ябълките като изкарат наносим кво ще се окаже
Само да ви спомена в почти всеки магазин на всеки оператор има клещи за рязане на микро-.сим и ще я щракнат безплатно.А и ако нещо се обърка смяната на сим-а ще е за тяхна сметка
P.P. Ако ябълките изкарат наносим то микро сима се наслагва в изрязаната част и картата е отново цяла -не и ако я изрезеш с ножица разбира се !!!
Ябълката 5-та генерация е с наносим.
Изрежи си я сам, аз се прецаках и отидох в М-тел и ми взеха 20 лева за да я направят Микро, дадоха ми нова карта без номера
Този пост е редактиран от plamena_ivanova; 11-11-12 в 16:19.
Случайно, а и във връзка с друга тема, в друг форум, попаднах на следното клипче в youtube, в което е добре обяснено как да отрежем Mini SIM картата си, в зависимост от това от каква карта се нуждаем в момента.
Шаблона за отрязването може да свалите от ТУК.
Важно е да отбележите и изпълните, че при отпечатването на страницата, задължително тя да е на 100%, без никакво скалиране и на A4 страница по DIN.
Ако имате някакви съмнения в размера, долу в ляво има две калибровъчни линии. Ползвайте едната, в сантиметри, за да видите дали отговаря на вашата линийка. Ако отговаря, значи всичко е наред.
Ако имате линийка с инчове, може да ползвате и нея разбира се.
Успех на всички с рязането.
Здравейте, вчера след като закупих нов телефон, той се оказа, че работи с Нано Сим карта, а моята беше микро сим карта. След разговор с Виваком се оказа, че те не предлагат нито услуга да се прехвърлят номерата от старата сим карта към новата, нито безплатна подмяна на картата (могат да я заменят срещу 6 лв.,) Но в сервиз със следния адрес https://www.facebook.com/gsmservice24/ , работят и в събота (за София) предлагат тази усуга (изрязване на карта) напълно безплатна и са много любезни.
Препоръчвам ги.
а аз с ножицата вкъщи...
Леле, още ли се режат карти? Уникално...
Аз съм сменил вече 3-4 карти. Никой не ми е поискал пари за това.
Абе няма лоша реклама ... некрофили ньедни