A be teq to GloBul neshto mai neiskat da se prashta sms ot I-net...imashe 5-6 saita ama gi sprqha....kvo shte kajite pto vaprosa?
A be teq to GloBul neshto mai neiskat da se prashta sms ot I-net...imashe 5-6 saita ama gi sprqha....kvo shte kajite pto vaprosa?
Те и MTel спряха SMSите от нета (заради маса обидни съобщения или нещо такова), пък GloBul и без това са по-назад...
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by XIIID
Те и MTel спряха SMSите от нета (заради маса обидни съобщения или нещо такова), пък GloBul и без това са по-назад...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">neshto si se obarkal
na MTEL mojesh da prashtash SMS
ta te imat tazi opcia na tiahnata si stranica
Точно... макар че за мен е малко странно - каква толкова разлика има дали изпращаш SMS с цинизми или "зловреден код", който може да ти блокира телефона, от ICQ или от някакъв друг сайт, предлагащ подобна услуга ?!?
ZAshtoto Mtel tvardqt (pone na saita si), che uslugata ne e anonuimna i pazqt logovete ... samo, che ne znam kakvo shte pomogne tova![]()
които тарси намира,ама явно някои хора ги марзи:
www.mailmeasap.com [:-eyebrows]
И аз мисля, че е много тъпо да не може да се изпращат съобщения до Глобъл.
Имаше едиn готин сайт от който спокойно и читаво се изпращаха SMS-и до Глобул но се оказа Гръцки и нашите "византийци" го блокираха - http://www.xak.com/
Е, нали вече активираха e-mail to sms от Globul. На мен обаче въобще не ми харесва начина по който е реализирана цялата работа. И не е ясно дали като отговориш с Y за да получиш съобщението ти взимат пари.
Иначе имаше 1 програмка messenger_pro.exe от www.clickatell.com с която пращах до скоро SMS към Globul но май вече и тя не работи с тях.
zimat pari mnoo yasno. i kato prashtash i kato poluchavash. sashtata cena kato za sms. na mtel ne znam kato poluchavash ot stranicata im dali ti vzima.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">zimat pari mnoo yasno. i kato prashtash i kato poluchavash. sashtata cena kato za sms. na mtel ne znam kato poluchavash ot stranicata im dali ti vzima.
<div align="right">оргинално мнение на Yozo</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То ако ти взимаха пари, ако някой ти прати смс от Интернет, първото нещо, което щяха да направят е да фалират, щото представи си колко набутани щеше да има. Абсурдно е да си мислиш, че като получаваш смс ти взима каквито и да е стотинки!
King Nothing, тъжно, но си е факт.
Когато някой ти прати мейл -> СМС не получаваш съобщението, а само известие, на което трябва да отговориш дали желаеш да получиш това, което са ти пратили (със СМС, който се таксува), и чак след това ти пращат самото съобщение.
Не съм чувал другаде да има подобна система...
<center>Интересно, интересно... Mailmeasap отказват вече и Mtel и Globul:
</center>