Изпращане на лого, или картинка към Siemesn M50
Здравейте. Вчера си купих GSM Siemens M50 с Be-connect към Global и сега се уча. Бих искал да си изпратя по някакъв начин логото на фирмата ми (през нета), така че като ме търсят колегите да ми е по-лесно да се ориентирам. Имам снимката на харда си като *.bmp примерно. Нямам никаква идея как става изпращането. За човек държащ за първи път телефон в ръката си е много трудно да се ориентира по западните сайтове. Опитах се да претърся форума за подобен топик, но dial up-a ми е ужасно бавен. Моля помогнете, 10x предварително
ami prehvyrlianeto stava s data cabel
ili otidi na stranicata na m-tel i si narisuvai logoto posle si go izprati
Burkov,Burkov! Къде ти е главата!
Той е с B-Connect какъв МТел бълнуваш!
Единствения начин да качиш нещо от Диска на GSM е с кабел (или Инфраред порт). Може някой с кабел да си го качи и да ти го прати. Незнам дали от моя Ericsson Т65 ще се получи при теб. Аз имам кабел.....
Здравейте. Днеска питах в 1-2 фирми как може да стане това. те вдигаха рамене, но изказаха предположение, че с някаква програмка Logo Managaer можело да стане, но дали ще трябва кабел за прехвърляне и това не знам. Единственото в което съм сигурен е, че парите в картата почнаха много бързо да свършват, все едно че се возя на такси. И ново гадже не струва толкова :)
Здравей Penta, ако ти го пратя логото можеш ли все пак да опиташ
да си го качиш и пратиш обратно като SMS? Ще ти бъда задължен, 10x
Nai-lesno e:
1. da se sdobiesh s kabel za danni, cena ot 15 do 40 lv. ima po magazinite
2. s nai prostata programka IrfanView, vsiaka snimka moje da stane na logo za M50 pri rez. 101x29 i b/w color.
3. namirash ot data bg SDL (softdatalink), updeitvash ot my-siemens.com do 5.1 i transferirash m/u PCto i tel. ne samo Logo no i *.mid (muzichka) do 4 broia.
4. s poveche nastoichivost, ako kabelut ti se okaje, che otkliuchva Java, mojesh da si kachvash i igri ili prilojenia...
То с кабел и баба знае...... ама 40 лв. как се дават. Аз дадох 35лв ама ме заболя сърцето!
там пук на my-siemens.com 90 % от нещата са платени, я лого за DL, я мелодия, после казват заповядайте ние се грижим за клиентите си. Иначе Пента, логото ми стана страшно. Е, само половинката глава ама и това е нещо. Във фирмата в която си го купих, ужким обещаха преди 1 седмица да го направят, ама смятай какви с разбирачи, след като и до днес няма движение по въпроса, а ти разреши казуса за някакви си 5 часа. ...Колкото за ъпдейтването на софтуера, хех, едва ли човек на седмица с телефон може да се справи сам, пък и кабели и усложнения.... Далаверата беше по някаквъ начин с SMS
Ами svetliof проблема идва от ограничението налагано от стандарта EMS, който потдържат нашите два апарата. Повече от 32х32 или 64х16 не става. А при този размер твоето ЛОГО става едно петно. Затова се налага да го орежа до размера на 1 глава...няма как. ... Докато с кабел може да се прехвърли с доста по-голям размер.