Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН
Да споделя за няколко доста прилични бюджетни (под 300 лева) моделчета налични в евроскладове. Всеки със своите си предимства и недостатъци. Който не разполага с голяма сума за телефон може спокойно да избере нещо от списъка без да се набутва за нещо от БГ с доста по-слаби параметри, а цената им ще е идентична.
1. Sharp Z2 4/32GB - 110 евро, наличен още в Gearbest и с метод на доставка EU Express (без митница) излиза на същите пари.
2. Gome K1 4/64GB - 110 евро и Gome K1 4/128GB - 130 евро
3. Meiigo M1 6/64GB - 130 евро
4. LeEco Le Pro 3 4/64GB - 138 евро
5. ZTE Nubia Z17 Lite 6/64GB - 150 евро
Цитат:
Първоначално публикувано от
preparatos
Нямам безжично. Не съм ползвал никога, защото мисля, че не ми е нужно. Не виждам причина, освен естетическа, да си го закупя, дори и оригиналното за ноута. Предпочитам да го зареждам с оригинално жично или от компа.
Гледам до ограничавам, до колкото е възможно подобни облъчвания от блутут у-ва, уаерлес адаптери, а сега и с тия магнити полета....:)
Е, моето мнение е, че за да кажа нещо дали ми е потребно или излишно, то трябва да го пробвам обстойно преди това.
Ако се разсъждава по този начин, без проби - изключително много неща биха били излишни.
Вложението е смешно - дай 3-4 долара, вземи, ползвай месец и после пак да пишем.
Между другото, направих едно бърз търсене дали скапва батерията безжичното зареждане и не намерих статия която да твърди на 100%, че деградацията на батерията е по-голяма. Основните притеснения на драскачите беше, че при fast wireless charging, може да се получи загряване на батерията което има вероятност да доведе до по-бързо деградиране. При iPhoneX така или иначе бързото зареждане не работи с зарядни от други производители и загряване на телефона няма.
Mi Mix 2S пристигна. Първи впечатления - много добър. Бърз, без лагове, снима добре. Ъпдйтна се веднага. Зарежда много бавно и не мога да разбера защо. Показва еднакво време и на жичното и на безжичното зарядно. Не намирам никакви настройки за зареждане, но прочетох, че може да е бъг от последния ъпдейт. Ако нещо ви интересува - питайте, доколкото мога ще отговоря.
Малко реални снимки на телефончето....:)
Каква версия се води софтуера? Глобална?Може да ми е тъп въпроса, но като каза че се ъпдейтна веднага....затова питам.
Да, голабална версия е.
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
Как беше с доставката,че както пишете в последно време почти всичко на митница.По-рано беше лесно.
Това сигурно сте го видяли....
https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-mix-2s-chinese-gem/
Доставката е без проблем, с EU Express. Пристига със Спиди на адрес.
Ако има Prioriti Line - там има EU
Цитат:
Първоначално публикувано от
cable
Ето тука го има с ЕУ Експрес без митница, но цените на телефоните им са по-високи от друго място.
Аха.....мерси.Цената не ми се вижда много надута-310$+Eu експрес =28,78$.Към 575лв.Сравнено с бг (бях видял с 4gb-739лв.)-тук с 6 gb -799,пак е доста надолу.Не съм видял досега Eu експрес с ниска цена.
https://mobisector.com/xiaomi-mi-8-s...i-mi-8-se-64gb