Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН
Synology е добра платформа, ползвам я от 10 години, но много ограничена. Не можеш да синхронизираш някои файлови разширения - .tmp, .db, .ini и други. Освен това изисква специализиран хардуер с ограничени възможности. Случвало ми се е да има проблем със синхронизацията и на съпорта им отнема месеци да го оправят.
Шерване на wifi пароли има и в андроид.
Редакция на един и същ документ от телефона и компютъра ползвам също с тази разлика, че документа не се съхранява на американски сървър :D , а на моя. Само не знам каква е тая суйка, но не ми и трябва щом не я знам.
Мисля да си купя телефон с голяма батерия. Не се обновява системата им Андроид! Важна ли е тя, както и дали това да е 5G, при условие че основно слушам музика онлайн , и от телефона почти всеки ден по 4ч и повече. Ровене в н,ета, и игри не повече от час на ден.
Oukitel WP33 Pro 5G
Doogee V Max Plus
Не качвам данни за телефоните, защото Вие тук сте ми пращали много по-добри и подробни от намерените от мен!
Преди да го купиш виж колко тежи, ще ти трябва колан на панталона задължително ....
Цитат:
Първоначално публикувано от
Slusatel
Преди да го купиш виж колко тежи, ще ти трябва колан на панталона задължително ....
Благодаря за отговора. Знам че са по-половин кг тези с 22 000 мегампера батерия. Това не ми пречи. Ще е в чантичка през рамо или кръста. И смарт часовник мисля също, че да не го вадя често! Зле съм технически и затова питам за Андроид и 5G. Понеже тук съм чел мнения че не си струва да се дават повече пари, за малки разлики, то това че Oukitel WP33 Pro 5G е по евтин с 280 лева от Doogee V Max Plus, но е с Андроид 13, разбира се и други разлики! То малка разлика ли е версията на Андроид. Интересно е че има други които са с Андроид 12 и 4G, а са по 900 и отгоре. Ето нещо което ме обърква и пак е причина да питам. Ако знаете коректен продавач, моля пишете. Два дена не можах да свържа с Мобисектор. На третия ми се обадиха за да ми кажат че не могат да отворят телефон и видят дали е с пълно бг меню! Другаде са по скъпи!
Poco X7 Pro - модел 2025 година 12GB RAM , 512GB Памет, 6000 Маh. голяма Батерия, IP68 водоустойчив, АI изкуствен интелект и бърз процесор. Цена супер Евтин.
Вижте му спецификациите с GSMArena.
Вижте и Темата ми за него във Андроид Форума. колко много информация съм дал.
Който незнае Xiaomi прави POCO и софтуера също е на Xiaomi за хората дето неразбират много много.
Цитат:
Първоначално публикувано от
skaiuokar
Ако знаете коректен продавач, моля пишете. Два дена не можах да свържа с Мобисектор. На третия ми се обадиха за да ми кажат че не могат да отворят телефон и видят дали е с пълно бг меню!
Не знам колко са коректни, но предвид че имат реален физически магазин от над десет години в София, би трябвало да са читави. Продават апарати от всички марки с големи батерии като KUBOT, OUKITEL, ULEFONE, DOODGE и тн., и тн..
https://www.pcsales.eu/
Харесваш си нещо, копираш името на апарата и го постваш в този сайт за да видиш размери, тегло, големина на батерията:
https://www.gsmarena.com/
Успех с покупката.
5G към днешна дата е абсолютно безмислено да се ползва (освен че ще ви точи батерията) и това по никакъв начин не трябва да ви е фактор при избора на апарат.
Особено ако планът ви е ограничен по скорост - например 150Мбит/сек, 5G е излишен. Моя план не е ограничен и на спийд тест вдигна 1200Мбит/сек на 5G.
Благодаря Ви от сърце brave, Dedo1975, CubanLinx, dwrbudr. Единият телефон ще е подарък за абсолютно непрентециозен възрастен човек, който е само на фейса, а за мен, може и да си взема като прегледам темата за предложеният от brave , тъй като в момента съм с Xiaomi Mi 10T Pro. Ще видя и в предложените ми сайтове от Dedo1975. А лагодарение на Вас CubanLinx и dwrbudr ми се се изясни, защо телефона на приятеля ми, отваря страници много често, за 5сек най-малко. Той е с план 10Мбит/сек. Описан от Виваком като достатъчен за ровене в нета, слушане на музика онлайн, фейса, ю тюб. Аз съм с 300 и щях да Ви кача снимка на тестовете ми които не са минавали и 150Мбит/сек, то пък взе че вдигна до 264 за първи път у дома.
20 е малко, но 150 са пповече от предостатъчни и не мисля, че има някой, на когото да му трябва повече. Не знам с какво трябва да се занимава човек, че да има нужда от по-високи скорости.