Отговор: Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
Momchil,понеже аз цитирах продавалник искам да уточня ,че е възможно да се намерят нови и неупотребявани телефони с гаранция.Хората които работят в телекомуникациите ,получават всяка година служебна оферта за замяна на устройството си /смартфон ,лаптоп ,таблет/.Преди два месеца продадох нов S3 за 400лв./Ако ти беше попаднала офертата нямаше да се замислиш нали ?/Понеже предпочитам да взема кеш и да си ползвам миналогодишната Xperia.Знам и други колеги ,които си продават неупотребявани апаратите на прилични цени в Продавалник затова ви насочих да гледате и там.
blue 1 на твое място бих взел S2 както каза колегата Код това е бивш флагман и неможе да става и дума да се сравнява със Neo L на Sony.
Понеже търсиш бял вариант Samsung Galaxy Ace 2 i8160 за 190лв.
Това го видях в линковете пуснати от Kod
Напълно адекватен хардуеър за изискванията тии на всичко отгоре бял телефон.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kod
Техно...
Смисълът на няма да се изказвам беше, че не искам да засягам недалновидността ти да предлагаш телефон, широк 8 сантиметра за жена. Освен, че е смешно е и невъзможно да се работи комфортно с него ако имаш женски крайници. За всеки гьол си има жаби, твоето предложение е напълно неподходящо за обсъжданата жаба.
Въпрос на вкус. Искаш да кажеш че всяка жена с galaxy S4 е също толкова недалновидна( някакси всеки си решава нали така ) И да ще покажа моя който няма никакви протектори след 6мес.. Аз не си изтървам и не си нося телефона в джоба с ключовете. Просто няма как да ме убедиш че galaxy S2 е телефон който заслужава да се дадат 300лв за него вече.
Техно... къде видя връзката между размерите на този топуз и S4...
По отношение на втората част, нямам желание да те убеждавам каквото и да е. Написал съм доводите ми за предложението, всеки сам се ориентира оттам нататък.
Ето един хубав дисплей и не чак толкова хубав процесор PRESTIGIO MultiPhone 4500 DUO БЯЛ
Крис , разликата между двата е малка и не толкова осезаема. Но е факт че от 100 души с такъв телефон, които видях 80 бяха жени. ( Размерът явно има значение :016: )
Техно, разликата в размерите на двете устройства, които обсъждаме е не голяма, а ОГРОМНА. Толкова огромна, че не според моите представи, а според общоприетите стандарти едното е телефон, смартфон, а другото не е! Има немалко разсъждения, защо устройство с ширина над 71-72 милиметра не може да бъде определено в прав текст като телефон.
офф,
Да направим една анкета, жените какъв размер....телефон предпочитат. :smiley:
Момчиле ..........единственото важно нещо е да е с вибрация. :)
Колеги, жена ми такива играчки с вибрация си има :o, сега обаче ще и подарявам телефон. Днес гледах няколко добри предложения, но като оферта и състояние най-ми допадна HTC One X. Телефона е втора ръка, но практически е нов. Гаранцията му е 2 години и цената е 350 лева, в сравнение със галакси с2 как е? Понеже и галакси има, но е със 100 лева по-евтино и пак е с гаранция но не пълна.
Бих избрал ХТЦ-то .....без значение дали е европейската версия с nVidia или хамериканската с Snapdragon. Първо, че е по-нов и с по-приличен хардуер. Второ, ако решиш да му слагаш кастъм ромове ще ти е по-лесно. Трето HTC Sense изглежда с пъти по-красиво от който и да е Touch Wizard на Samsung.
И четвърто, струва 350лв, а S2 е 250лв.
При еднаква цена и аз бих избрал HTC - то, но разликата е сериозна, 100лв отгоре на 250-те..., продължавам да съм за S2. Убеден съм, че хардуера му ще е предостатъчен за жена ти.
И още един плюс - много разпространен модел и са налични купища разнообразни аксесоари, докато за One X не знам какво е положението.
Благодаря на всички включили се в темата. В крайна сметка жена ми си хареса HTC Sensation XL- защото бил чисто нов и запечатан (от Щатите ), по-евтин с 50 лева, с подарък кожена папчица и най-вече БЯЛ! Според нея резолюцията била еднаква, понеже тя не виждала разлика в картинките, и какво като процесора бил с едно ядро.........:029:
Откъдето идва извода - не се хаби да помагаш на жена в избора, най-накрая тя ще избере нещо друго :)
Честит да й е, пожелавам да няма проблеми, защото неизползвания стар телефон е по-опасен откъм дефектиране от използвания.
Дано батерията не се е скапала от две годишното стоене.Има и друго-щом е от щатите трябва да се проверят честотите на работа.
Избора е добър аз се колебаех дори вчера да предложа чистия HTC Sensation понеже влиза в този ценови клас и смятам,че е по добро попадение от разните Самсунги.Колкото до това,че е от щатите смятам ,че няма да има проблем с честотите понеже имам много познати ползващи хамерикански телефони с нашите оператори безпроблемно.За батерията -божа работа.