Здравейте. Някой може ли да ми каже, дали на Nokia 301 Dual sim ще мога да сложа Viber, и ако не...ако може да ми кажете някой друг подобен телефон без тъч скрийн, на който ще мога да сложа?
Здравейте. Някой може ли да ми каже, дали на Nokia 301 Dual sim ще мога да сложа Viber, и ако не...ако може да ми кажете някой друг подобен телефон без тъч скрийн, на който ще мога да сложа?
Трябва ти смартфон с операционна система андроид, уиндоус фон или айос.
Хм, би трябвало да може, доколкото разбирам: Viber - Free calls, Free text messages, photo and location sharing
Верно можело (мислех, че са заебали S40 телефоните)
Nokia Store: Download Viber and many other games, wallpaper, ringtones and mobile apps on your Nokia phone
Велев, на е скапан вайбъра, железата на които се опитваш да го пуснеш са скапани (тоест евтини, тоест слаби).
Този пост е редактиран от stenly; 05-01-14 в 12:42.
Мисля че е само за съобщения.За разговори не става
По добре е whats up ваибера ту работи добре ту не пробвано е на различни тел вкл аифон 5
Аз го ползвам от много години и никога до сега не съм имал каквито и да е проблеми без значение от платформата, а особено при айфоните си е супер (вече на 3 поредни поколения си работи без никакви грижи).
На мен ми трябва за разговори не за чат, телефона е за майка ми и затова искам да не е със сензорен екран. Да разбирам, че на тази Nokia 301 ще може да се сложи и да говорим?
p.s. Viber on Symbian only supports messaging and picture sharing. - явно няма да я бъде ...Благодаря на всички за отделеното време
![]()
Този пост е редактиран от mastahkillah; 05-01-14 в 18:23.
Пробвали сме я преди година на Лг самсунг и аифон 4 може пък да са оправили проблемите в новата версия.