Стенли приятелю не си прав, в наш български андроид форум има все още оплаквания за дефектните IPS матрици на LG.
Стенли приятелю не си прав, в наш български андроид форум има все още оплаквания за дефектните IPS матрици на LG.
И аз го следя форума (все пак съм собственик на LG G2 и изболедувахме проблема с жълтото петно). В 90% от случаите проблема е на първите партиди апарати и се проявява при натоварване. Виновника е лепило между дисплея и тъч-а (не, не са едно като на повечето съвременни модели , и аз бях изумен). При мен ми смениха стъклото с тъча и лепилото .....и проблема изчезна.
Всъщност ето я таблицата ....най-голям процент е с първите партиди произведени в от август до края на 2013г. По-малък е процента на телефоните произведени първите два месеца на 2014 и след това проблема вече не се забелязва.
произведен (VIII - X, 2013 год.) 10 10.53% дефек жълто петно произведен (XI - XII, 2013 год.) 2 2.11% дефект жълто петно произведен (I - II, 2014 год.) 6 6.32% дефект жълто петно произведен (III - V, 2014 год.) 0 0.00% произведен след (VI, 2014 год.) 0 0.00%
Това е взето от анкета във форума "androidbg" собствениците които пишат там са повече от 300, така, че процентно бройката дефектни телефони е много малък.
Този пост е редактиран от stenly; 26-11-14 в 10:28.
Аз останах с впечатление, че си го разкарал телефона, а и аз следя посочения форум.Незнаех, че са оправили проблема, а и явно тези, които пишат са с първите бройки появили се на бял свят