Колебание!LG G2 или Samsung Note III
Здравейте!!!
Имам ужасно колебание над тези два телефона.Хардуера им е абсолютно еднакъв, а софтуера LG-то е Android 4.2.2, Samsung-a - Android 4.3.Това с коя версия ще е слабо ме вълнува.Най-вече ме интересува наблюдението Ви над тези две марки телефони като здравина, бъгове и колко години биха изкарали(по моя сметка поне 4 години не би трябвало да има грижа с хардуера им).Това е за сега, чакам мненията Ви!!!Гледах също и доста ревюта и двата телефона са флагмански и са последна дума на мобилните технологии.Разликата в парите не е проблем.
Отговор: Колебание!LG G2 или Samsung Note III
Според мен най-големият ти проблем ще е да си харесваш правилният размер. Все пак самсуняка е с по-голям дисплей и има писалка. Лично аз от месец ползвам LG G2 и не мога да кажа нищо лошо за хардуера. Камерата снима повече от прилично и има оптичен стабилизатор. Батерията е уникална ако не си от хората които гледат филми и се ровят постоянно в телефона си просто ще забравиш кога си го зареждал. Софтуера на LG е доста добре написан и не страда от бъгове, а всеки момент се очаква и ъпдейт към КитКат.
Честно да ти кажа съм надъхан за Note III, точно заради големината на диспея!Я раздуй за LG-то ти.Как се държи - лаг, сеч, забиване, замисляне и прочие.За тези пари не трябва да има компромиси никакви :)
LG-то единственото нещо, което не ми харесва са хардуерните бутони отзад и малко, по-малкия дисплей!!!Но това са неща, които не биха ме отказали ако е добър телефона ;)
И мерси за мнението ти :Drinks:
Хардуерните бутони отзад са супер. Така или иначе при разговор пръста ти е там. Освен това от LG са измислили много хитър начин да си отключваш и заключваш телефона с двойно почукване по дисплея. Колкото до лага и андроид .........ами аз съм си iOS фен и няма андроиден телефон който да не ми се струва лагав и с безумни менюта (на ръба съм да го разкарам и да си взема iPhone 5s).
@stenly - двойното почукване за отключване е въведено от Сони, специално в Z,tablet Z серията. Лаг, сеч или забивания ако има такива се оправят с внимателно пипане по governors и други прецизни настройки посредством Android Tweaker (PRO) v2.1.1 и root разбира се. 4.3 или 4.2.2. няма съществена разлика, все е куцо - песоналните банкови сертификати не работят :)
Аз не съм фен на рутването. Не искам и да се занимавам с телефона, искам да ми служи без аз да трябва да се грижа за него и да инсталирам туикове или разни къстъм версии. Просто не ставам за андроид потребител. Колкото до двойното почукване, бях чел, че го измислили LG и не съм проверявал до колко е истина.
Упс. Май и аз съм се объркал. Не е на Sони, LG са го задигнали от Nokia.
http://www.nokiapoweruser.com/2013/1...cp-innovators/
Здравейте!
Днес си взех Samsung-а и да Ви кажа честно съм очарован от телефона.До сега бях с Zte Blade 2 ;) супер беше за времето си с тези 160 Мб свободна памет за приложенията :)
Да си го ползваш със здраве :)
steely мерси за пожеланието и за помощта ти :Drinks:
Здравейте , и аз съм на тази дилема кой от двата да е .Днес чакам обаждане от Мтел с крайното ми решение.Иначе цената вече е добра 430лв
Цитат:
Първоначално публикувано от
Миряна
Здравейте , и аз съм на тази дилема кой от двата да е .Днес чакам обаждане от Мтел с крайното ми решение.Иначе цената вече е добра 430лв
LG G2 vs. Samsung Galaxy Note 3 vs. Sony Xperia Z1: The triumvirate - GSMArena.com
Взимай смело Note 3. LG-тата им прегарят IPS дислпеите и започват в ъглите да жълтеят.Ноут-а е отваряем и със слот за СД карта, което е огромен плюс!LG-то даже не може ако ти блокира и не можеш с бутоните да го изключиш, да го отвориш и махнеш батерията.На Ноута ми се е случвало да зацикли и с махането на батерията успях да го рестрартирам.
- - - - - - - - - -
Батерията е много добра също така и държи доста при ръчкане в телефона!
+1 за бележника, само че за жена е големичък, особено като го залепиш на уШото...ушенцето.
Относно прегряването и жълтите петна по дисплея на LG G2 .... Това го имаше само на първите бройки произведени през 2013та година.