Или просто не е видял "mini"-то след s4 и си мисли, че става въпрос за флагмана
Аз имам S3! И съм много наясно! Само че, двуядрен 1,7 е по-производителен от 1,4 четитирядрен!
Samsung Galaxy S4 Mini vs Galaxy S III
Adreno 305>225!
Тоя сайт с характерустики е нареден
Ето още едно предложение за този бюджет. Телефон Prestigio MultiPhone 4500 DUO, Код: PAP4500DUO
За около 400 лв. в момента няма по добро от Moto G или XiaoMi Hongmi, като аз предпочитам китаеца, камерата му добра, както и всичко останало, пък и се намира от други сайтове за около 200 долара.
Е хубаво де, нека са верни. Докажи сега, че двуядрения процесор 1,7 е по-бърз от четириядрения 1,4?
Бъдещата потребителка на телефона ще е дама на 30г. и едва ли ще я интересуват бенчмаркове или HD видео.По-скоро трябва красив апарат със стабилна работа,хубав дисплей и възможност за сражение с ключовете и дезодорантите в чантата без поражения.
uploadfromtaptalk1394967186755.jpg
Пак си помисли
Едит: Ясно ми е, че бъдещият собственик няма да се интересува от бенчмаркове, мисля, че тук хората говорим от опит и никой не ги споменава.
Този пост е редактиран от tolostoi; 16-03-14 в 14:01.
ПИСА 74 НАБОР,СЕГА НА 30.............ДА НЕ СИ ТИ ДАМАТА
Точно обратното...ама така е, като робувате на определена модел/марка и не гледате между редовете...
Samsung Galaxy S3 vs Samsung Galaxy S4 Mini - Mobile Phones Specs Comparison
Този пост е редактиран от preparatos; 16-03-14 в 15:25.
Продължавайте да говорите на черното бяло, аз не смятам да Ви образовам и спирам да пиша по темата!
Отделно, само като видях колко шитави работи са писали в сравнението... То бива да вярвате и да не сте запознати малко от малко... Изкарват го, че Galaxy S3 - НЯМА радио.... да, ама не!
Благодаря ти за това, надявам се да спазиш обещанието си!!!
Можеш да запълниш времето си в томсхардуер, анандтех или някой друг сайт, пълен с идиоти като нашия, в който да им обясниш разбиранията си.
Тук темата приключи. Всички са на едно мнение, подкрепено с технически характеристики, ти си на друго - лошо няма.
ПП - Естествено, характеристиките, които си сравнявал нямат никаква връзка с действителността. В страната ни най-вероятно няма ни една CDMA версия, i747 - AT&T или T999 T-mobile с двуядрен процесор и Adreno 225 видео, а всички са с I9300, I9305 с Exynos 4412 Quad и Mali-400MP, но ти дерзай![]()