Отговор: Xiaomi смартфони - модели, мнения, обсъждане
Здравейте, обмислям покупката на Xiaomi Redmi Note 7 Pro с китайски фърмлуер и инсталиран Google Play. До сега съм ползвал само iphone и бих бил благодарен ако ми споделите какъв ще ми бъде минуса при използването на китайският фърмлуер в сравнение с глобалният.
Благодаря!
Виж в андройд.бг форума, иначе с две думи по-добре глобален
Изпратено от моят MIX 2 с помощта на Tapatalk
Ако не те бърка грозния изрязък - 1 или 3 , ако да - 2 . Аз лично взех миналата година същия ноут 5 и си е екстра - разликата с другите е само екрана, някои софтуерни екстри при камерата и това, че получават Андроид 9 , което общо взето не е от значение, защото си има редовни ъпдейти.
Здравейте колеги!Някой може ли, да даде мнение, за Xiaomi Redmi Note 7 глобална версия от ВГ.
Мисля, че не е с алуминиево тяло, т.е. си е яко пластмаса и е по-кекав на огъване.
Цитат:
Първоначално публикувано от
JORO71
Здравейте колеги!Някой може ли, да даде мнение, за Xiaomi Redmi Note 7 глобална версия от ВГ.
Води се един от най-сполучливите модели, създавани някога в бюджетен / среден клас. Чел съм ревюто му в GSM Arena и още 2 сорса, без да съм го виждал наживо го препоръчвам с 2 ръце - максимума за цената си.
Привет.Искам да попитам какво да правя.Вчера си закупих Redmi note 7 и всичко е наред освен с Viber i Mesenger.При разговор чувам много лошо и слабо другата страна.Когато пусна на високоговорител е малко по добре но пък се получава някаква микрофония.Имате ли някаква идея какво да правя или да ходя до магазина и да се почват мъките.
Аз бих отишъл директно в магазина да пробвам друга бройка.
И не се мотай, че като минат трите дни (ако не е онлайн покупка) и ще те пратят в сервиза.
Успех!
Отговор: Xiaomi набира скорост - два от 10-те най-продавани смартфона в света за февруари 2014 са на китайците!!!
Здравейте! От три дена ползвам телефон Xiaomi Poco X3 NFC. Още от първия ден обаче се сблъсках с един проблем, който не знам как да разреша. При получаване на входящо повикване решавам да го отхвърля, като при мен спира да звъни, но на този, който ме търси продължава да му дава сигнал свободно, т.е., че продължава да ме набира. Иначе казано връзката между устройствата не е прекъсната, въпреки че съм затворил /отхвърлил повикването/. По-интересното е, че не го прави с всички устройства, които ме търсят. На някои като ги отхвърля им дава сигнал заето, което е нормално, а на други - не. На какво може да се дължи това?
Когато екрана ми е заключен, т.е. тъмен, повикването ми е на целия дисплей и плъзвам слушалката надолу за отхвърляне. В другия случай, когато екранът е активен и получа обаждане, в горния край ми дава възможностите за приемане и отхвърляне изписани с думи. Избирам отхвърляне. И в двата случая ефектът е един и същ.