Първоначално публикувано от
sevastiyanv
Добър ден,
От много време търся най - добрият смартфон, ако изобщо има такъв. Гледам постоянно клипове, ревюта, разглеждам ги, но има и въпроси. Sony, Apple, BlackBerry, HTC?
Да премина и към по - съществената част от пост-а. Както казах от много време търся "специалния" телефон. Досега имах Samsung Galaxy S3, съсипа се за година и два-три месеца. Сега се колебая най - вече между Sony Z2 и Apple Iphone 5s. Всеки телефон има и плюсове и минуси, въпроса е кой от двата е по - добър. В случая не търся телефон, който да има милион+ приложения, а само няколко популярни, които ги има и за двата, не ми трябва и 41+ мегапикселова камера, тъй като имам фотоапарат за тази работа, трябва ми телефон, който ще издържа при използване с интернет, facebook, messenger, instagram и други приложения, които използват интернет, също така ми трябва телефон, който няма да дава грешки и да се налага да рестартирам всекидневно или през 1-2 дена, с добро качество на корпуса - стъкло, алуминий. Гледах страшно много тестове за батерия и Iphone има предимство при сърфиране в интернет - почти 11 часа, а по - старият флагман на Сони само 6, става въпрос за Z1.
Моля всеки, който има опит с някое от устройствата или е правил тестове на някое от двете да напише кое според него е по - добро и защо. Бих бил много благодарен, благодаря предварително и лек ден.