На мен ми стига, че всеки нов модел е почти 100% по-бърз от предният модел.
На мен ми стига, че всеки нов модел е почти 100% по-бърз от предният модел.
предният път, когато съм чул подобно изказване, от твоя страна. Това беше спрямо хисторито на обажданията. Тва, че трябвало да се трият всички заедно и че андроида предлагал, толкова по добри неща. Всичко тва в един разговор с Христо. Дето без малко щеше да те напсува, като чу. Днес пак си на айфон. Христо пък, когато си получих 5s ми беше изпял същата песен, в която припевът се наричаше галакси с4. Придружена с псувни на майка и блокирания. До като аз съм мъчех да му обясня, че и аз ползвам с4 също. Днес го гледам във фейсбука. Снимал се с 5s, пред едно огледало. Та кавита ти ми работи. Знам знам и аз не съм цвете, за мирисане .
Днес като гледах цените на iPhone 6 в М-тел, си спомних за един спор с Kod в началото на темата.Не искам да бъда злобен, но май се оказах прав за лакомите г*зове на българските търговци.
iPhone 6 като видял цената си в Ментел и другите търговски вериги и се сгънал от смях
Докато има слепи, които да ги купуват така ще. През идващата година андроидските устройства ще ги сгънат по ръст на продажби. :D
да,да това го чувам постоянно , пък то ....всеки следващ айфон бие продажбите на предният
Няма лошо,хубаво е да има разнообразие за да върви конкуренцията.Има обаче едно голяяямо НО-за да рекламираш продукта си като ексклузивен,дизайнерски и т.н. и да искаш съответната цена трябва да направиш така че за оставиш с пръст в устата юзърите които се опитват да намерят кусур.Стив Джобс до голяма степен го можеше.Как целия развоен отдел не видя че има слабо място на рамката в областта на копчетата.
Винаги ще има хора които ще намират кусур за нещо. Такава си ни е природата/породата
е ае са. Се пак телефон с устойчивост на обикновена вафла, много ясно, че ще го базикат. Ти кво искаш.
Аз отдавна съм спрял да вярвам, че скъпото е най-добро. Всичко е маркетинг, психология и его.
скъпото не е най добро. То е просто луксозно...