е вие кво очаквахте? Много шум, за нищо. С единствена цел да си продават стоката на сайта, още по добре...
е вие кво очаквахте? Много шум, за нищо. С единствена цел да си продават стоката на сайта, още по добре...
Знакомство с Amazon Fire Phone вживую: есть ли практический смысл в шести камерах? / Новости hardware / 3DNews - Daily Digital Digest
Първи преки впечатления от Fire Phone и псевдо 3D-то му, което както се оказва няма нищо общо с 3D
От това клипче се разбира добре какво се има предвид под динамична перспектива и защо телефонът има цели 6 камери:
Няма нищо общо с това 3д което ти си мислил , че ще видиш. Супер си е играчката.
Аз лично се разочаровах от писанията, твърдо реших, че не си заслужава.
Заради този телефон и руската разработка чакам от месеци.
Е, това не ми допадна, YotaPhone чакането е умряла работа и най-накрая смених S3-ката с Note 3. Нещо не виждам идея в близката година да се появи нещо, което уникално да го превъзхожда...
Не са "дотирани", тоест да се продават под себестойност.
Просто Амазон "действа" по отношение на писателите както големите хипермаркети у нас към производителите.
Авторът се съгласява с един куп условия измежду които авторското му произведение да се продава на намалена цена за определни периоди от време или да се разпространява безплатно за определен период от време.Обикновено тези периоди са около 1 седмица годишно или кохато става въпрос за "сделка на деня" за 24 часа.
Условията на Амазон да ти бъдат разпространител са доста добри в сравнение със съществуващите в България и дори САЩ.
Освен това цената я определя самият автор, доколкото имам спомен в рамките на 0.99 паунда до 199.99 паунда.
Комисионната им за разпространение и реклама е малка в сравнение с комисионните на традиционните разпространители и издатели.
За 2011 година Амазон е изплатил близо 14 милиона паунда авторски възнаграждения ....
Честити ти Ноут 3. Да си го ползваш с кеф ...аз обещавам да не се майтапя ...много
Смартфонът Fire Phone - провал на Amazon - SetCombG новини
Вицепрезидентът на Amazon, David Limp призна:
Ние се объркахме с цената. Хората очакваха повече и ние като че ли излъгахме техните очаквания. Смятахме, че сме прави. Но сме готови да признаем грешката си и да се опитаме да я поправим споделя David Limp в интервюто.
Въпреки неудачите и претърпените загуби, Amazon не смята да се отказва от производството на смартфони със своя марка в бъдеще.
Повече информация за финансовите загиби, които Fire Phone донесе на Amazon