РАЗПАДАНЕ НА РАЗГОВОРИ В ПЬРВАТА 1мин-Обир на мин или проблем с мрежата им...
Колеги от извесно време забелязвам и не само аз:)
-следното-при водене на разговор, някьде около 43сек-той Прекьсва:confused:разпада се..
-следва повторно набиране и Проведен разговор:thumbup с времетраене около 1мин, повечето случай и под мин/ежедневни такива/ от рода /кьде си/ идвам и тн.
Все повече се замислям за играта на наш грьб на операторите с тези отчитания на 60сек и всека друга сек да се отчита като мин.Има ли някой от вас това наблюдение, ако е забелязьл често разпадане на разговора си..
Отговор: РАЗПАДАНЕ НА РАЗГОВОРИ В ПЬРВАТА 1мин-Обир на мин или проблем с мрежата им...
Не е трудно да извадиш картата и да я сложиш в друг телефон, след което да пробваш как е и тогава да си правиш заключения. Това дето операторите "прецакват" клиентите е някакво поверие.
Отговор: РАЗПАДАНЕ НА РАЗГОВОРИ В ПЬРВАТА 1мин-Обир на мин или проблем с мрежата им...
Много станаха Поверията-колега.
Преди бях сьс смарт тел-сега с нокия/добьр клас/ ако има значение...Жената и сина сьс смарт тел и сьщия Х....й.
Щом сьм достигнал/ли до това заключение...сьм сигурен в това....но пьк може и тел,който имаме да са дефекни....но 4бр..едва ли...
Няма смисъл да я вади и да я слага на друг телефон.Почти съм убеден, че проклетите ни мобилки са си го въвели като клауза в негласния си картел.
1мин и 3сек- по-новите/стари правила ми е таксуват за 2мин-разговор.
Проста сметка от моя страна ,с тези разговори в група/5бр/ и 100мин кьм тях, ми се врьзват около 30/40 разговора с продьлжителност не повечето от 1мин/за някой от тях/
Хем ти избиват и минутите,хем после си плащаш/0,32лв/ за мин разговор.....
-1мин и 3сек-струва 0,64ст:love: с/д изчерпване на там подобни мин и др.
-за 30/40 разговора с/д тези безпл.мин- направете си сметката 30/35лв сметка допьлнително.
ПП-Избиват ни минутите тея гадове..:2guns:
И да има нещо такова... аз не виждам повод за оплакване. Говоренето стана евтино.
Ето съвсем тривиален план Net & Call L да кажем - задължителния за 2014 г безплатен нет и 400 минути към всички за 24 лв.
Ако приемем, че нета е дар божи, минута разговор към който и да е оператор излиза 6 стотинки. Какво повече да иска човек от безплатен интернет и тази цена на минута.
При подобни цени направо не мога да повярвам, че някой би рискувал имиджа си с подобно дропене. Най-малкото, операторите имат куп технически персонал, който би раздул измамата при подобно картелно споразумение.
ПП - При мен не се е наблюдавал никога подобен проблем.
Два уточняващи въпроса:
1. Всички от къщи ли набирате, когато се случва това?
2. Всички телефони към един оператор ли са? Кой (кои) са те?
Цитат:
Първоначално публикувано от
zmeya.70
Много станаха Поверията-колега.
Преди бях сьс смарт тел-сега с нокия/добьр клас
Nokia отдавна не са това което бяха и повярвай ми - не са вече добър клас.
Нека позная Win8 mobile - провери си настройките и пак пиши.
Цитат:
Lupus
Два уточняващи въпроса:
1. Всички от къщи ли набирате, когато се случва това?
2. Всички телефони към един оператор ли са? Кой (кои) са те?
1-Не се набира само от вкьщи....
2-да кьм единия по-често/този който се ползва по-често/ от др.оператор по-рядко
нокиата,както казах е от по-старите и изпипани за мен техники/5630xpres muzik/ДР-Тел-xperia,huawei
Имам и др-тел /ериксон/ на др оператор-проблема е много рядко:thumbup
На мен не ми се е случвало/мтел/,на жената и щерката също/мтел/Сина-и той/супербоб/
Имаме 10-ина карти към Виваком - никога не съм забелязал такова нещо....нито някой друг от семейството.
точно тези Xpres music ме впечатлиха навремето - много корави телефони наистина.
Но това ми прилича по-скоро на проблем с клетката, защото няма как да има проблеми с различни карти и телефони .
Цитат:
Mr.TECHNO
точно тези Xpres music ме впечатлиха навремето - много корави телефони наистина.
Но това ми прилича по-скоро на проблем с клетката, защото няма как да има проблеми с различни карти и телефони .
Ами то и аз за клетката си помислих и за това зададох въпросите си.
Нещо ми е много съмнителна цялата работа...
Може и това да е проблема.....снощи от 6 разговора нито ведньж не прекьсна:thumbsup:Дано...
Един приятел също се оплака, че му прекъсва откакто е с Galaxy S5. Преди беше с четворката и нямаше такива ядове.