Здравейте искам да попитам има ли някъде описан принципа на действие на устройството относно това как работи ? Благодаря предварително.
Здравейте искам да попитам има ли някъде описан принципа на действие на устройството относно това как работи ? Благодаря предварително.
Може да си изтеглиш упътване от нета или някое хлапе да ти покаже.
Това не е отговор на въпроса ми.А за упътването никъде не намирам такова.
E, как да не намираш, пробва ли с търсачката iphone 4;5.. manual? Пък и клипчета има бол...там откъдето го взе, не ти ли показаха принципа на работа?
Не ми трябва ръководство за потребителя.Ами интересува ме компонентите му как работят по цялата му хардуерна част заедно със софтуера не знам как по точно да се конкретизирам.
Затворена платформа, тясно специализиран хардуер (уж е същият като на другите ама не съвсем).......наистина ли си вярваш, че ще можеш във форум да получиш подобна сервизна информация? И то за продукт на Епъл!
Аз не мога точно да схвана смисъла на въпроса ти и каква точно информация ти трябва, но...
Пусни едно търсене в Google с "iphone 4 chip" и разгледай снимките. Ще видиш много подробности за цялата му карантия.
Описание по блокове можеш да прочетеш тук: iPhone 4 - Wikipedia, the free encyclopedia