Niakoi neshto da kaje za Sony-Ericsson T-100
Това за което говориш се казва PDA (е не е 80ГБ,но все пак...)
ЕЕЕ човече ти изби рибата бре!Сравнявай гсм с размери 100х45х22 мм с лаптоп с размери 330х289х35 мм!!Все пак сме само 2003г. и все пак сме в БГ Незнам к'ви технологии има в JP и CH ,но сигорно са с по-добри характеристики от тея тука!Като се замислиш DoCoMo колко отдавна пуснаха ГСМ който чете по усните!
Идеята ми в общи линии беше че ... Сони пуснаха мемори стик с размер май 2гб а все още слагат на най-добрите си телефони 16мб стик и 12 вградено. Ква е таз мизерия ? Иначе дисплей 260к е задаволително добър за размерите му ... но такива от рода на 256 цвята са пълна ...... бтв нз как са нещата при палм-овете. Колко е "твърдия диск" (приблизително) при средностатестически палм ?
btw тая тема май стана за Т610 а не за Т310
E niama da vi se razsurdia ako produljite po temata za T100:) !
Proverih che ima i oshte edintrik spriamo telefona! Da tova moje i vie da go znaete no az ne go znaeh:
na edno miasto mi kazaha che ima vuzmojnost da mi podmeniat i svetlinkite na na klaviaturata s sini i aparata shte si stane cool!;)
E da tova sa samo podrobnosti!
Този който аз сам виждал е син дисплей - синя светлина на бутоните. В gsm-phonez.com снимката е на жълт дисплей - жълти копчета. Незнам твоя какъв е ама не е наред май ...
Az po-bih se zaradval na podarak ot tipa na T300, T310 ili Siemens C55!
Spored men Siemens C55, a e na sashtata zena...
T300 = 230-250 лева :) Siemens C55 sucks !!!
C55 не е много зле обаче като го държа в ръце имам чувството че ще се разпадне.
Иначе C55 е доста революционен за Сименс.И Полифонията му звучи мног добре.
Т300 Е страхотен телефон но е 256 цвята иначе други проблеми няма.
Та ТЕстото имах честта да го разгледам тези дни и установих че софтуер-а е едно-към-едно Ериксонски но дисплея е доста подобрен в сравнение с Т66!А дизайна е безупречен.
А и той е със син дисплей и оранжави бутони.
Не виждам какво му е хубавото на design-а на T100...[?][?]
А в никакъв случай не можем да сравняваме design-а на C55 и този на T300.T300 Може да има много функции, но е грозен!Като сапунерка е.[xx(]
А, между другото 256 цвята са напълно достатъчни за да се изобрази снимка с перфектно качество.Ако някои не вярва да си отвори Фотошоп-а, да отвори една снимка и да я запише като .gif с 256 цвята!
T310 много повече ми харесва от T300! За сто лева отгоре получаваш повече функции,и по-красив дизаин.[8D][8D][8D]
Какво повече получаваш в Т310 бе?Тони Хоук-а ли?Щото аз друго не се сещам.Може и да има.
За едно си прав обаче Т300 е като сапунерка обаче си струва според мен.
А и не е важно как е записана снимката а какъф е екрана, сравни една идентична снимка на екран на Сони-Ериксън и на Самсунг от по-новите и ще видим дали има разлика!
Както вече казах C55 sucks! Каде ще го сравнявате с Т300. На Т300 минус му се води че дисплейа е 256 цвята а С55 кво ? - 4 цвята (оранжева светлина и 3 нюанса на сиво). Освен това Т300 има ИРдА, ГПРС ... а както писах вече Т310 за 100 лева повече има само Тони Хоук повече и ... 32 полифонични (на Т300 са 16)
Щом ви интересуват разликите, ето ви ги :
1. Т310 е по - малък
2. Т310 е по - лек
3. Т310 има по издръжлива батерия (време на разговор - 7:30 ч. срещу 7:00 ч.)
4. Т310 визуализира 8 реда текст ( срещу 6 за Т300 )
5. Функция : +Хронометър
6. Играта "Tony Hawk's Pro Skater 4"
7. 32 полифонични мелодии (срещу 16 за Т300)
Това достатъчно ли е ?[8D]
НЕ!
За 100 лв отгоре това не ми е достатъчно, упределено!
Основния бонус на Т310 е дизайна(вкл. тежестта),хронометъра пък за какво мие.
Е аре и без ТХПС4 щеживея някък!
За 100 лв+ бих го взел ако имаше вградена камера да кажем или пък по-добър дисплей.
За мен дизайна е най важното нещо.Също и по-добрия звук.
Важно е като ти звънят и около теб има хора, първо да се чуе перфектен звук, а след това да извадиш един малък,красив телефон!
Хехее ! Ами купи си Sagem MY X5 дето е с Hi-Fi мелодии тогава (*.WAV) Ще може като ти звъни да чуеш Менсън или Антракс в оригинал :)