Da gore dolu znam za kakvo stava duma ! Ne e s mnogo fumkcii no dali stava za obiknoven user ? Kake kato kachestvo na signala? Kachestvo na sofwear?Kachestvo spriamo koi drug konkurenten model? Na vas haresva livi ?Izdurja li bateriata i do kolko?
Da gore dolu znam za kakvo stava duma ! Ne e s mnogo fumkcii no dali stava za obiknoven user ? Kake kato kachestvo na signala? Kachestvo na sofwear?Kachestvo spriamo koi drug konkurenten model? Na vas haresva livi ?Izdurja li bateriata i do kolko?
За какви пари става вапрос ? Не е ли прекалени скъп за това което е ?
Niakude okolo 200 lv(195lv) ako triabva da sme tochni.Sravniavat go s klasa na Siemens A seriata ama e klasi nad neia po vuzmojnosti.I do sega smeja da tvurdia che nai lesnite i dobre menuta sa na Ericsson ,Sony ,Motorola.
По принцип SE T300 може да се намери за около 250 което не е много повече а самия телефон е доста по ...Незнам дали си мислил по въпроса и какво мислиш но аз ако купувам телефон за 200 лв бих дал още 50 отгоре и да зема този. Все пак има Цветен Дисплей, Полифонични Мелодии, ИнфраРед Порт, ... не искам да говоря за всичко а и не му е тук мястото.
грозно, грозно,грозно!!!! Абе Ериксон и Сони като се обединиха май си застреляха дизайнерите []
Не мисля така. Мене много ме кефят моделите им ...
Мисля обаче ,че за мен ще си взема 68i но исках да питам за Т100 за подарък! Как е с обхвата ,какво се дъни при него най-често. Дизайна ми харесва ,но материалите не винаги са готини и това понякога те отвращава от модели изглеждащи добре на снимка. Все пак това е любимата ми фирма и съм готов да им простя при Т100 син екран с оранжеви клавиши. Ericsson rules!Това е компанията която направи уникалните R310 ,T20,R380,T68m, P800,T300, (T100?)А обединяването им със Сони води до още по щури идеи!
А някой да знае кой кого купи или всичко е 50:50?
Май че е 50:50. Т68i sucks в сравнение с Т300 (ако не ти трябва Bluetooth). T100 не е ли син дисплей - сини копчета, жълт дисплей - жълти копчета ?! Помисли за идеята за себе си да купиш Т610 който май се води наследника на Т68i (ако имаш пари е много добър!). Той има 65к дисплей, 32 полифонични мелодии, вградена камера (288х350), 2мб място, JAVA, Bluetooth, IRdA, etc. Мисля че е доста добър ;Р
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Май че е 50:50. Т68i sucks в сравнение с Т300 (ако не ти трябва Bluetooth). T100 не е ли син дисплей - сини копчета, жълт дисплей - жълти копчета ?! Помисли за идеята за себе си да купиш Т610 който май се води наследника на Т68i (ако имаш пари е много добър!). Той има 65к дисплей, 32 полифонични мелодии, вградена камера (288х350), 2мб място, JAVA, Bluetooth, IRdA, etc. Мисля че е доста добър ;Р
<div align="right">оргинално мнение на CrossBlade</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Т610 наистина ме впечатлява!Доста са се постарали явно в СЕ
Айде са някой да каже че му е лош дизайна!!!
Вище го http://www.mobile-review.com/review/...-t610-en.shtml
Дисплея е наистина неверовятен за този клас телефони(на СЕ).
Но никаде не се вижда в столицата този телефон.(То и на сайта им го няма пък аз съм тръгнал да го търся в БГ[xx(])
Абе гледах обява някаква продаваше (Софианка, не знам от каде ги е зела) по 900 лева някаде беше каза че имала 3 бройки (аз и писах е-маил) ама ... калпава работа. Скоро ще почнат да ги внасят и сигуроно на по ниски цени. За 1200 може да се купи P800 и за това мисля че цената на Т610 ще е по-ниска (поне цената на производителя). Иначе единствените ми забележки за този телефон:
Изключителна излагация - резолюцията на камерата е по-малка от 800х600
Няма порт за Мемори Стик![]()
Да ама имаш 2МВ памет и снимките можеш да си ги качваш на офицялня саит и след това да си ги сваляш на компа!
Все пак т'ва е камера за ~100лв. к'во искаш(не съм сигурен че е същата!)?
Да бях вече впечатлен от външният му вид. Но сега вече определено знам ,че е страшен.Мнагое приятен софта и функциите!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">CrossBlade публикувано - 28/05/2003 : 00:33:46
Абе гледах обява някаква продаваше (Софианка, не знам от каде ги е зела) по 900 лева някаде беше каза че имала 3 бройки (аз и писах е-маил) ама ... калпава работа. Скоро ще почнат да ги внасят и сигуроно на по ниски цени. За 1200 може да се купи P800 и за това мисля че цената на Т610 ще е по-ниска (поне цената на производителя). Иначе единствените ми забележки за този телефон:
Изключителна излагация - резолюцията на камерата е по-малка от 800х600
Няма порт за Мемори Стик![]()
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Поправка, кофтито на камерата че е по малко от 640х480 []
Zetle 2мб много ли е ? Аз мисля че е доста малко като имаш предвид че освен многото JAVA приложения ще качваш *.MIDI файлове ... За снимките да не говорим. Въпреки това телефона си е пушка, да не говорим за <u>огромния</u> дисплей с 65000 цвята и много добра релозюция ... въобще е страхотен [8D]
2MB ами като имаш предвид че едно миди е ~7KB което прави 285 мидита(само мидита),Java-та е около 15KB 30KB което е = 100 апликации???
А бе знаеш че паметта никога не достига при Комп и гсм така че...и с 5МБ да е пак нема да ти стига!
Въобще сички GSM-и са с доста остаряли технологии ! Най-добрите дисплеи (260к) са с доста малко цветове и слаба разделителна способност спрямо LCD дисплей на ЛАПТОП.Мелодиите са пълна боза ... вместо да използват за мелодии *.MP3 то те ползват *.MIDI. Мястото също е адски малко, в сравнение с новите компютърни технологии ... Цифровите камери които са хит също не струват ... най добрите са 640х480. Но все пак няма по-добър вариантза това за сега ще се задоволяваме на това което има. Когато GSM телефоните са с 32битов цвят на дисплея, MP3 файлове за мелодии, Място за приложения 80+ГБ, цифрови камери които правят снимки/клипове с 1280х1024+ и цените им са досъпни ... е това вече няма да е истина :Р