Трябва ми книжката към тази Нокиа, независимо дали е на pdf или някой от София я има на хартия... Ксерокси Бог дал...
Благодаря.
Трябва ми книжката към тази Нокиа, независимо дали е на pdf или някой от София я има на хартия... Ксерокси Бог дал...
Благодаря.
Ето линкове за PDF инструкции на български за
8910: gsm-phonez.com/download_manual.php?id=332
8910i: gsm-phonez.com/download_manual.php?id=333
Надявам се да ти свършат работа!
Domin да не би да си си купил 8910i ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ето линкове за PDF инструкции на български за
8910: gsm-phonez.com/download_manual.php?id=332
8910i: gsm-phonez.com/download_manual.php?id=333
Надявам се да ти свършат работа!
<div align="right">оргинално мнение на mike_bg</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси много, тъкмо се чудех от къде да ги дръпна, че линка на сайта на NOKIA беше dead []
Ма гледам, че вече е ок....
Мерси и аз на Майк...
Не, много ми е консервативен този телефон....
Трябва да пратя manual на един роднина в UK, който се нуждае от български превод.... Иначе на мен книжки не са ми нужни - особено за Нокиа - менютата са меко казано интуитивни, а както виждам, Моллов се е предал тотално в АМД каузата си, след като вече и 8910 power-ва личната му система )
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а както виждам, Моллов се е предал тотално в АМД каузата си, след като вече и 8910 power-ва личната му система )
<div align="right">оргинално мнение на Domin</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Никога няма да заменя 8910 компютъра си с AMD - не му е на нивото [][:D]