Здравейте колеги, предстой ми пътуване до САЩ (Лос Анджелис, ако е от значение) и явно съдбата си знае работата и преди 2 седмици ми се спомина 5цата (проблем с baseband-a). А и пък вече си е стар телефона и му идва ред за смяна. Та на въпроса, понеже нямам много време да правя задълбочени проучвания, ако можете да ми кажете как е най-изгодно да го взема и така, че да работи в Европа. Бегло успях да прочета, но не знам колко е старо инфото, че телефоните от САЩ са кодирани, но само за територията на Америка и в Европа си работели. Аз няма да го ползвам другаде извън Европа (поне така си мисля, кой знае). Избрал съм 6S 64gb Space Gray. Интересува ме цената му в САЩ с договор и без договор. Тоест кое е по-изгодно и как мога да го взема. Принципно имам и приятел който живее постоянно в САЩ, но не съм говорил с него за договор и тн. Тоест ако може да ми разясните какви са ми опциите на покупка на този апарат и дали примерно мога да го взема с някаква предплатена карта и да я махна като се заприбирам обратно. Благодаря ви предварително.