-
dect телефон
Отдавна се каня да си взема такъв телефон, но все отлагам с презупцията, че не му е дошло времето, ама днес направо ме влуди телефона. Звъня сума си пъти, а аз се опитвах да чета......
Молбата ми е нека тези, които имат впечатления да кажат, кой според тях телефон има най-добро съотношение качество-цена. Ще го ползвам за домашен телефон, така че най-важното за мен е да се чува хубаво, като трябва да се има предвид, че ще го ползвам на гадна аналогова линия. Ако има други важни неща пишете ми, щото не съм запознат, какво точно трябва на гледам да има един такъв телефон.
Благодаря на всички предварително!!!
-
dect телефон
Аз имам Ериксон 260 и съм доволен, но така или иначе не съм давал пари за него, дори не знам колко струва... Ползвам си го, и съм доволен. "Чува" се отлично :)))
-
dect телефон
imam siemens A-100 ! signala e perfekten makar i na analogova centarala ! 4uva se mn dobre dori i na 5-6 etaja razlika v panelniqt blok ! osven tova e dale4 na po niska cena / NO NE I KA$ESTVO/ ot konkurenciqta 120LV !
-
dect телефон
Аз имам Belgacom Twist 315, преди имах Panasonic, но сега разбирам че е бил пълен боклук, този работи на разстояние 9 етажа и 2 входа встрани от базата и на 3 полянки извън сградата :-)
-
dect телефон
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз имам Belgacom Twist 315, преди имах Panasonic, но сега разбирам че е бил пълен боклук, този работи на разстояние 9 етажа и 2 входа встрани от базата и на 3 полянки извън сградата :-)
<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">4ak do tam ne sam stigal no mai e vreme da probvam kolko "struvat " SIMENSI-te [8D] naistina v ukazanieto pi6e 4e pokrivat do 50m v zakriti pome6teniq /blokove/ i do 300m na otkrito , no podoziram 4e e pove4e kakto e probval LAMARTIN !