Резултати от 1 до 5 от общо 5

dect телефон

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2003

dect телефон

Отдавна се каня да си взема такъв телефон, но все отлагам с презупцията, че не му е дошло времето, ама днес направо ме влуди телефона. Звъня сума си пъти, а аз се опитвах да чета......

Молбата ми е нека тези, които имат впечатления да кажат, кой според тях телефон има най-добро съотношение качество-цена. Ще го ползвам за домашен телефон, така че най-важното за мен е да се чува хубаво, като трябва да се има предвид, че ще го ползвам на гадна аналогова линия. Ако има други важни неща пишете ми, щото не съм запознат, какво точно трябва на гледам да има един такъв телефон.

Благодаря на всички предварително!!!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

dect телефон

Аз имам Ериксон 260 и съм доволен, но така или иначе не съм давал пари за него, дори не знам колко струва... Ползвам си го, и съм доволен. "Чува" се отлично )

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

dect телефон

imam siemens A-100 ! signala e perfekten makar i na analogova centarala ! 4uva se mn dobre dori i na 5-6 etaja razlika v panelniqt blok ! osven tova e dale4 na po niska cena / NO NE I KA$ESTVO/ ot konkurenciqta 120LV !

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

dect телефон

Аз имам Belgacom Twist 315, преди имах Panasonic, но сега разбирам че е бил пълен боклук, този работи на разстояние 9 етажа и 2 входа встрани от базата и на 3 полянки извън сградата :-)

6. Member
    Тук е от
    Apr 2003

dect телефон

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз имам Belgacom Twist 315, преди имах Panasonic, но сега разбирам че е бил пълен боклук, този работи на разстояние 9 етажа и 2 входа встрани от базата и на 3 полянки извън сградата :-)

<div align="right">оргинално мнение на laMARTIN</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">4ak do tam ne sam stigal no mai e vreme da probvam kolko "struvat " SIMENSI-te [8D] naistina v ukazanieto pi6e 4e pokrivat do 50m v zakriti pome6teniq /blokove/ i do 300m na otkrito , no podoziram 4e e pove4e kakto e probval LAMARTIN !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 9
    Последно: 08-06-09, 13:05
  2. Избор на DECT телефон
    От 4a4i във форум Друга битова техника
    Отговори: 2
    Последно: 16-12-08, 18:31
  3. DECT телефон с VoIP
    От bright във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 13-08-07, 15:03
  4. DECT телефон PANASONIC KX-TCD500
    От freelander във форум Друга битова техника
    Отговори: 6
    Последно: 25-01-06, 15:01
  5. Безжичен DECT телефон
    От ivkony във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 18-09-03, 09:56

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе