По принцип се колебая между МЕ45 и S45, но и при двата липсва Java , а и са модел 2001 . Молия дайте си мнението за тези два GSM или предложете тяхна алтернатива.
Предварително благодария!!!
По принцип се колебая между МЕ45 и S45, но и при двата липсва Java , а и са модел 2001 . Молия дайте си мнението за тези два GSM или предложете тяхна алтернатива.
Предварително благодария!!!
Аз претежавам S45 и определено мисля: Да - Остаряли са. От няколко месеца почти всички нови телефони са с цветни диплеи ! Това е основното отрицателно нещо на ME 45 & S45 - дисплеите им са с 3-4 нюанса на сивото .... цветните дисплеи са вече масови ... няма бъдеще в другите телефони ...
Напълно съм съгласен, но все пак струва ли си МЕ45 или по -добре някой друг модел, като S45, M50, C55. [][][]
ME45 & S45 са приемливи за мен, C55 е ... без коментар. Нищо с голяма цена. C55,S45,ME45 се продават на цена близка до цената на Sony Ericsson T300, а не предлагат повече. Ако си консервативен бизнесмен - S45 е добро решение. Ако ти трябва "Екстремен" телефон - ME45. За всичко останало - Sony Ericsson T300 - цветен, полифоничен, ИрДА, ... Мисля че Т300 е телефона на пазара с най-добро съотношение Качество(Функции):Цена ...
мисля че просто няма място за сравнение между функциите на органайзера на МЕ45 и на Т300. Единия има, а другия няма. Освен това МЕ45 има перфектна телефонна книга докато Т300 си куца и там. Той и затова е толкова пари, въпреки че е цветен.
Конкретния отговор на въпроса е: Да стар е! Но ако търсиш нещо яко (буквалния смисъл на думата) това е МЕ-то! Ако имаш 500 кинта твоя телефон се казва НОКИА 5100! Аз управлявам М35 ми железен ама вече стар и аз май няма да си купе МЕ щото пак си взимам нещо старо! Ще събирам кинти и накрая нещо по ново!
KingRex, съгласен сам за органайзера, но телефонната книга на Т300 не е много зле ... може на всеки да се слага отделна мелодия и снимка, докато на ME45/S45 ... Верно че може да се записва малко инфо но ... зависи за какви нужди го ползваш. Ако не ти трябва Бизнес Телефон - Т300 е по-добар ...
абе пи4 газарията по4ивен ден няма ! ако си вземе6 тел днес след 2 седмици е стар ве4е ! помисли си добре какво ти трябва и какво по то4но ще ИЗПОЛЗВАШ от тоя тел и тогава купувай ако ще купуваш ина4е тел за които спомена за добри ! може и тях да си караш ас сам с С35и ползвах един пат JAWA и се отказах ...... а бе мисли добре преди да профука6 500- 600 лв ! а може и да не мислиш ако парите не са твои ...!