Искам да си купя нов телефон и се спрях на Нокиа 3650,та ще бъда много благодарен ако си кажете мнението за този телефон,има ли нещо по-добро на същата цена или изобщо някакви коментари.Предварително благодаря.
Искам да си купя нов телефон и се спрях на Нокиа 3650,та ще бъда много благодарен ако си кажете мнението за този телефон,има ли нещо по-добро на същата цена или изобщо някакви коментари.Предварително благодаря.
Еми, доколко знам е доста добър СМАРТФОН ... дисплейа е малко слабичак но това е защото не е много нов модел. Камерата може да снима 640х480 снимки, както и филмче (с по малка резолюция). Вградената памет е 4МБ ако не се лъжа, но има място за ММС карта (мисля че максимума им е 64МБ) което е много хубава възможност. За жалост кутията на телефона (комплекта) не включва ММС карта и трябва да си я купуваш ... Иначе ползва Симбиан ОС платформа, което до колкото знам е доста добре ... Дано някой компетентен по темата си изкаже мнението !
mnogo e qko telefon4eto ima mmc karta vno e 16mb.pravi film4eta shte imash vgradeni reklamni film4eta kato demonstraciq.loshoto e 4e kato snimash ne izkarva zvuk.i gi pravi okolo 11 do 20 sekundi edno film4e.nqma da syjalqvash.
BREIKA: човек, казваш че има ММС карта 16мб, това в комплекта първоначалния ли е ??? Влиза в цената ??? Я разкажи какво има в кутията като си го купуваш !
imam 7650 i sam strasno dovolen. 36lezda uzatelefona izg50 e sastiya no ima karta za pamet koeto e mnogo hubavo no telefona izglezda uzasno. spored men izcakai oste mesec-dva da pusnat 6600 i si go vzemi nego, neznam kakva ste e cenata no go cakam. vis go na nokia.com za vazmoznosti.
6600 ще струва 1200+ лева и ... не знам. Иначе като функции и като всичко останало ще е най-добрият телефон на Нокиа ... cornholio: пост-а ти трудно хванах кво си написал. Някой да каже какво има в кутията (комплекта) на 3650 !