Е добре ако искаш скъп WAP бягай на договор или на ГлоБул [:P]. То на договор е 6ст. де ама искат 12лв. за активиране на номер [:D] Иначе това 10ст/мин си го сметнах аз, не сам го чел никаде ...
Преглед за печат
Е добре ако искаш скъп WAP бягай на договор или на ГлоБул [:P]. То на договор е 6ст. де ама искат 12лв. за активиране на номер [:D] Иначе това 10ст/мин си го сметнах аз, не сам го чел никаде ...
ЕЕЕ що се изцепваш безпочвено тогава!Са знаеме се, от деца сме заедно [;)][:D]!Га МТел пуснат ниски цени тогава и аз ке станем оперейтър:)
Аз на МТел ползвам само сервиза, че на другите им нямам доверие!Казах си "СТИГА"!Стига с тия сметки!Сега с глобул-а плащам два пъти по-малко, ама това е друга тема и не е коректно да им правим анти-реклклама!Ама както казах си се знаеме[;)]
ААААААА темата не беше ли за продажба на Prima???
Беше за кви функции има Примата
Е в такъв случай аз не виждам смисъла на темата?!
Просто си решил да светнеш света какво предлага Prima ли!
Не те базикам просто не мога да разбера?
Идеята беше че тогава открих WAP-a ... мислих че е нещо ново.
//offtopic
Я кажете кефи ли ви новата ми сигнатура!
//offtopic
Според един човек от един форум [:)] МТел са обещали че до 31 октомври ще има GPRS за абонатите на абонамент и на Prepaid!
Ако телефона ти поддържа тази функция изпрати SMS със съдаржание GPRS на номер 1010 и ще получиш настройките за новата услуга от сега!
Да, това го видях и го вярвам. Имам си и ГПРС на тел-а ама с СМС настройките не стават, все пак тва не е Т610 [:)] Ама то на мене и не ми требе ... като си купя нов телефон може и да ми трябва GPRS и MMS ама за сега не ми требе !
wap za prima se pla6ta ssamo po6st/min nito cent pove4e!!!
uslugata e pusnata ot 12.09.2003 godina. kato aktiviraneto e bezplatno. ako GSM-a ti ne e ERICSSON/ SONYERICSSON zvani6 na *88 i ti diktuvat nastroikite za da gi napravi6 ra4no. GPRS niama da ima do kraia na godinata kato postoianno aktivna oficialna usluga. MMS ima i aktivaciata e bezplatna kakto i na WAP-a. tfa e mms se pla6ta po 26 st/mms bez dds tfa e!
Burkov: и от де го измисли тoва 6ст/мин ? Тoва е цената на план (договор) а за Прими-те е 10ст/мин. Sony Ericsson (T610) сам виждал как наместват с SMS с текст "WAP" и им връща SMS с настройки.