Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 25

Prima

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

Прима подържа:

Обаждане

СМС

Клип

Няколко разговора (мисля че 2 а може и повече)

* А вече и WAP ! 10 стотинки на минута е ! Открих го случайно вчера докато си играх с Samsung C100 и без да искам конектнах [^]

П.П. Ако това е стара новина - кажете [] Аз поне чак сега чувам []

2.  

3. Gadget
    Guest

Prima

Бих казал, че си много назад с материала, ама мнооооого

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

Знаех си аз [] От кога тъпите Прима има WAP ?

5. Тук е от
    Sep 2002

Prima

Обаче аз като отидох в офиса на Мтел и попитах за Wap с прима карта и ме отсвириха:-)

Засега не се предвиждало такава услуга, поне според мацката с която говорих.

6. Тук е от
    Jul 2003
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

Prima

Тая мацка дето си говорил с нея май само е ставала за е....))) или?

7. Тук е от
    Oct 2003

Prima

Глейте сега пичове, от 01.10.2003 на <font color="red">ВСИЧКИ</font id="red"> прима карти са качени виртуални номера за данни за да може да се ползва услугата MMS (която е безплатна до 31.10.03 [] ). Но това не е истински номер за данни, във вида в който се активира на абонаментните карти, т.е. не получавате допълнителен номер за data комуникация.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

MMS ? Верно ли говориш пич ?!?

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Prima

Това с MMS пробвал ли го е някой. Защото когато излезе рекламата по време на панаира, че са го пуснали ги питах за подробности и получих отговор от сорта на:

"Ще ви продадем бикини, ако донесете служебна бележка, че работите на стълба"

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

Еми туко що говорих с оператор на *88 [] Мноо любезни ей ... та на темата ... СМС на номер 1010 с текст "WAP" или "MMS" за да ти прати настройки. А верно ли са казали че вече са пуснати тези работи ? Аз никаде не сам скивал реклама или нещо друго дето да казват ...

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Prima

Изфукаха се на Пловдивския панаир, ама после се замълча по темата. Току що пробвах настойките, които пращат. Като MMS не работят. Може би трябва да се влезе в тяхната WAP страница и от там да се праща - абе дявол на магаре...

13. rmm
    rmm е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Prima

На страницата на Mtel в секцията Въпроси и отговори има информация за MMS. Има и настройки , но за сега за някои телефони само, а общите настройки които дават не се знае дали ще свършат работа. Моя телефон горкия може само да приема MMS и то през GPRS, а за да се регистрирам за тази услуга трябва да изпратя MMS. Когато им писах на faq@mtel.net за моя случай ме посъветваха да си сложа картата на друг телефон, който поддържа и изпращане на MMS, да изпратя такъв да се регистрирам, но също така ще трябва и да изчакам GPRS-а за да мога да използвам услугата. Да се надяваме скоро да дойде и този GPRS най-после.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

Аз им казвам евала за тея двете неща ! Най-после се приравнихме малко с Тазджикистанските оператори ! Европа няма да ги стигнем, ама тва все пак си е яко. Сега WAP-a е 10ст./мин. ,а някой знае ли очакваните цени на MMS какви ще са ?

Edit: А Азия никога няма да ги стигнем ! [][V]

16. rmm
    rmm е офлайн

Тук е от
    Oct 2003

Prima

Това 10st./min с или без ДДС е?

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Prima

10 ст/мин е с ДДС. Иначе гледам че на Siemens S45(моя) Siemens C55(на познат) ни светна надписа GPRS горе което ме светва че ще го пускат ...

18. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Prima

Това, че ти пише GPRS не означава, че ще го пуснат а че имаш достъп до мрежа с тази услуга, но нямаш право да я ползваш!На един С55 от година и поливина му свети тоя надпис отгоре в ГлоБул-ската мрежа,ама само му харчи батерията.GPRS в момента МТел подменят базовите станции в цялата страна с тези Алкателските които са "GPRS-Enabled", ако сте прочели в историята на МТел щяхте да видите за какво става дума.МТел имат договор с Алкател за 10 години за вграждане на тяхните продукти(GPRS-MMS базови станции).

CrossBlade:Това 0.10лв на минута ми звучи супер малко[xx(].Как може МТел да пусне толкова ниски цени[xx(] и то без доплащане за номера и т.н.

Тоя ММS го чакаме от 3 години ли от колко?Т68 га излезе преди 3 години от тогава значи си чакаме, наще мили родни "ОПЕРАТОРИ" да ни направят част от цивилизования свят(и то сигурно това ще ни струва доста скъпо).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. “М-Тел” пусна интернет за Prima
    От Lupus във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 21-08-06, 23:19
  2. Free Prima Party с нисък приоритет. Важно!
    От gogothebee във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 28-10-05, 21:25
  3. Отговори: 15
    Последно: 11-10-05, 13:05
  4. Nokia 1100 & Prima - заслужава ли си?
    От Avis във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 7
    Последно: 24-09-05, 18:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе