-
Siemens
Блах [xx(] ! Явно имам раздвоение на личността [V] след като сам казал нещо за Sony Ericsson, а не помня [:0]
P.S. Ама кат гледам го няма и останало тука, явно наистина не сам казал [:o)]
P.P.S. Пък може и къвто сам умен (другото аз) да сам го казал и да сам го изтрил [:p]
-
Siemens
Tова сам го пробвал ама не на мене а на такива лаина като CrossBlade
-
Siemens
Abe hora ,shto se machite!
Ima dve programi:
-Siemens Data exchange software
-Mobile Navigator
I razbira se edin RS232 Data cable,i si reshavate problemite s pochti vsichki siemensi,vkluchaia novite!
-
Siemens
@CrossBlade
http://www.setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9509
Това сигурно е другото ти аз?!
[:D][:D][:D]
@UFO
Това беше грозно, честно ...
[:(!]
-
Siemens
UFO: кефи ме простотата в теб ! Тъп си и не го осъзнаваш, от друга страна пускаш наизустени лафове (сигурен сам че са такива щото сам ги чувал от не едно място) и малко вулгарни думи и се имаш за "Кой съм аз" ... Не знам защо се занимавам с тебе ама и без тва нямам работа тея няколко дена [;)]
Edit: Malone: не бе сериозно, в тая тема не сам казвал май че Sony Ericsson са напреде [:p]
-
Siemens
това със забиването наистина е оправено в по-новите версии на сименс. лично съм го пробал :))))
-
Siemens
@Zetle
@UFO
@CroosBlade
Пак съм пропуснал нещо май ...
Доколкото виждам, в друга тема е станало весело ... [;)]
Gadget трябваше да ме светнеш преди да изтриеш мненията, че съм малко по сеирите ... пък не можах да ги прочета ...
Пропуснал съм шоуто ...
[}:)]
-
Siemens
Ееее верно пропусна шоуто [:)].Изтритите мнения бяха от типа "Тираджия си говори учтиво с току-що засякъл го шофьор"[:D]
-
Siemens
Gadget: аре и тука да почетеш малко и да изтриеш някое друго мнение [:)] Нямам нищо против, даже се радвам че го направи, ама малко късно.
П.П. Тея двете теми (тази и затворената) спокойнот можеше да бъдат обединени в една ...
-
Siemens
Ето ви още няколко картинки:
"%Turtle"
"%Skyline"
"%Headache"
"%Dinner"
"%Sorry"
"%Trip"
"%Holiday"
i Running si go ima, ama se pishe s ruNNing zetle
-
Siemens
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
i Running si go ima, ama se pishe s ruNNing zetle
<div align="right">оргинално мнение на pavkata</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси за информацията!
-
Siemens
Эти картинки называются Emoticons. Как точно перевести - я не знаю.
Emoticons - это небольшие графические изображения (картинки), которые можно посылать при помощи SMS в другие мобильные телефоны Siemens 35-го модельного ряда.
Каждый мобильный телефон 35-ой серии имеет 25 одних и тех же картинок.
Для того чтобы отправить подобную картинку, необходимо в пределах текста SMS указать ее код.
Даже если Вы не имеете мобильного телефона Siemens, Вы все равно можете отправить SMS сообщение с картинкой любым удобным способом - с другого мобильного телефона любого производителя, или, например, с помощью персонального компьютера.
Если Вы все же имеет телефон Siemens 35-й серии, то подобную картинку Вы можете вставить при отправке без особого труда (посмотрите внимательно в меню, когда Вы редактируете SMS).
Ниже, в таблице, приводится название картинок, сами картинки и список кодов. Имейте ввиду, что кавычки должны присутствовать обязательно, иначе ничего не получится! Код картинки (в кавычках !!!) необходимо вставить в том месте SMS, где Вы хотите поместить картинку.
Пример: чтобы послать картинку, положим своей девушке, и Вы данным фактом хотите ей выразить свое чувство, Вам достаточно послать на ЕЕ мобильник следующее SMS (естественно Ваша дорогая должна иметь мобильник Сименс х35):
Дорогая!
Я тебя "%Love".
И Ваша дорогая и несравненная должна будет увидеть на экране:
Дорогая!
Я тебя
Таблица кодов:
№ Название Картинка Код
1 Головная боль "%Headache"
2 Тортик "%Cake"
3 Сердце "%Heart"
4 Акула "%Shark"
5 Аааабедать! "%Dinner"
6 Мысль! "%Idea"
7 Поцелуй "%Kiss"
8 Бегущий "%Running"
9 Нет "%No"
10 Да "%Yes"
11 "Байкер" "%Biker"
12 Дела Сердешные? "%Heartache"
13 Сходим в кино? "%Theatre"
14 Кофе-Брек? (Перерыв) "%Break"
15 Цветы "%Flowers"
16 Подарочек "%Gift"
17 Попутешествуем! "%Trip"
18 Хэллоуин "%Halloween"
19 Люблю! "%Love"
20 Праздники! Отдыхаем! "%Holiday"
21 Музыка "%Music"
22 Покупаем… Продаем "%Shopping"
23 Вечерело? "%Skyline"
24 Извини! "%Sorry"
25 Черепаха "%Turtle"
Останется только добавить, что информация была любезно предоставлена Олегом М., известным так же как OldMan.
--------------------------------------------------------------------------------
В С45, ME45 и S45 и более новых появилась возможность вставлять новые картинки
(старые, вышеописанные картинки по-прежнему поддерживаются).
№ Картинка Код
1 "%A00"
2 "%A01"
3 "%A02"
4 "%A03"
5 "%A04"
6 "%A05"
7 "%A06"
8 "%A07"
9 "%A08"
10 "%A09"
11 "%A10"
12 "%A11"
13 "%A12"
14 "%A13"
15 "%A14"
А также вы можете прикреплять к SMS музыкальный звук (мелодией это не назовешь)
№ Звук Код
1 Chimes high "%S00"
2 Chimes low "%S01"
3 Ding "%S02"
4 TaDa "%S03"
5 Notify "%S04"
6 Drum "%S05"
7 Claps "%S06"
8 FanFar "%S07"
9 Chord high "%S08"
10 Chord low "%S09"
Бъгът с "%English" се оправя или с дата кабел и произволна програма за комуникация чрез COM порт или като се сложи нова версия на софтуера, където бъгът е отстранен.
Който иска да си бъзика всичко на Siemens да научи руски или в краен случай да ме пита мен.