Кажете някоя картинка от рода на:
"%Halloween"
"%Heart"
"%Love"
"%No"
"%Shark"
"%Yes"
Нали като се напише това като SMS и после като се запази се вижда като картинка.И ме интересува още някоя такава.
Кажете някоя картинка от рода на:
"%Halloween"
"%Heart"
"%Love"
"%No"
"%Shark"
"%Yes"
Нали като се напише това като SMS и после като се запази се вижда като картинка.И ме интересува още някоя такава.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кажете има някоя картинка от рода на
"%Shark"
"%No"
"%Yes"
"%Love"
"%Halloween"
<div align="right">оргинално мнение на UFO</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">нещо не можах да разбера вапроса ти ! би ли се изразил малко по ясно ?[^]
Това е яко ! Мерси УФО за информацията [] Ако намеря някакви други ще кажа ...
То всичко хубаво, ама не можеш да си сейвиш като картинки и да ги сложиш за лого []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Няма такава!
<div align="right">оргинално мнение на UFO</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Съжалявам.Казаха ми, че имало такъв но не го бях пробвал!
Ако някои има Siemens C35i да помага.На него сичките картинки се изпращат като текст.
@UFO
Не го прави!
<font color="red">@Gaby
Gaby, в този форум се събираме да си помагаме.
Лигавщините ги запази за dir.bg.
И плюс това, този бъг в новите версии на софтуера го няма.</font id="red">
Malone: и ко става на тоя бъг ? Светни ни да знаем Gaby кви мизерии приказва
Ако ме питаш сериозно...
Получаваш въпросното съобщение [string].
Телефона "забива" при опит за прочитане на същото.
Налага се рестарт.
След рестарта всичко е добре, до момента в който се опиташ да изтриеш въпросното съобщение. Убедил съм се, че разбираш от телефони и ти е ясно, че преди да го изтрие, телефона се мъчи да го прочете и да ти го визуализира.
Така че пак рестарт и тъй, докато не ти дойде на акъла да сложиш SIM картата на друг модел телефон и така да изтриеш съобщението.
Нямам представа защо се получава, знаеш мнението ми за Siemens, но е отвратителна закачка за човек, който не знае какво да прави.
Не съм сигурен за всички, но при новите модели, мисля, че не се получава. Взети са мерки.
И не съм сигурен, дали не беше %%English ...
Pone na moq C35i si spomnqm che ima tezi:
"%Flowers"
"%Theatre"
"%Break"
"%Heartache"
"%Kiss"
"%Yes"
"%No"
i mai naistina imah Running. nqkyde gi bqh zapisal vsichkite ama ... nqkoi mi beshe kazal che ima "%Bomb" no pone pri men ne go nameri
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ако ме питаш сериозно...
Получаваш въпросното съобщение [string].
Телефона "забива" при опит за прочитане на същото.
Налага се рестарт.
След рестарта всичко е добре, до момента в който се опиташ да изтриеш въпросното съобщение. Убедил съм се, че разбираш от телефони и ти е ясно, че преди да го изтрие, телефона се мъчи да го прочете и да ти го визуализира.
Така че пак рестарт и тъй, докато не ти дойде на акъла да сложиш SIM картата на друг модел телефон и така да изтриеш съобщението.
Нямам представа защо се получава, знаеш мнението ми за Siemens, но е отвратителна закачка за човек, който не знае какво да прави.
Не съм сигурен за всички, но при новите модели, мисля, че не се получава. Взети са мерки.
И не съм сигурен, дали не беше %%English ...
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е да и аз така си помислих ма да пробвам да сам сигурен [][^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Убедил съм се, че разбираш от телефони и ти е ясно,</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мерси за добрите думи [^] ама това трябва да го чуе оня бабун УФО [8]
Чакай сега ... това, че разбираш от телефони, не означава, че имаш вкус ... Mr. Sony Ericsson [xx(]