Спешна нужда от помощ Т300
  Здравейте, значи имам Сони Ериксон Т300 взех си кабел за РС, оба4е имам проблем да вържа телефона. Уж всичко е наред оба4е не мога да се конектна с него, ако някой може да даде някаква идея по вапроса ще бъда много благодарен. Някой ми каза че този модел само чрез инфраред може да се варже с РС, но нещо не ми се вярва. Ако някой случайно има такъв телефон и го е връзвал с кабел към РС моля да помогне.
  Т 300 може да се върже с data кабел към РС. Почти сигурно е, че е виновен кабела или порта на РС-то. Аз също имам SE, но не Т 300. При мен кабела беше без изписана фирма и производител и не работеше. Евтиното винаги излиза скъпо!
  ebi go v kabela, imash infra red, polzvai nego... Az sum s T310 i nyaam problemi prez infra red-a s Win XP
  Провери дали е правилно инсталиран софт-а!

Ако използваш SonyEricsson-ски софт трябва задължително да имаш инсталиран PhoneMonitor и след него вече другите програми!

Аз ти препоръчвам за качване на всякакви благинки да ползваш MyPictures в него има опция за испращане на файлове - всякакви файлове към телефона.

Ако си сигурен, че всичко ти е прабилно инсталирано И НАСТРОЕНО, пробвай кабела на друго PC и ако и там не бачка бързай да го върнеш!

Успех