Решил съм да си сменям телефона и съм се спрял на тези два модела. Кой е по-добрият избор? (през кабел ще си точа след това картинки и мелодии)
Решил съм да си сменям телефона и съм се спрял на тези два модела. Кой е по-добрият избор? (през кабел ще си точа след това картинки и мелодии)
Сравни плюсовете и минусите на двата телефона и реши сам - все пак това ще е ТВОЯ телефон, а не нечий друг []
Samsung_____________________Siemens
Батерия: 90 часа______________батерия: 250 часа
По-добър дисплей_____________е-mail клиент
40-полифонични мелодии_______профили на звънене
останалото им е еднакво
Хайде решавай от какво ще се лишиш [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Сравни плюсовете и минусите на двата телефона и реши сам - все пак това ще е ТВОЯ телефон, а не нечий друг []
Samsung_____________________Siemens
Батерия: 90 часа______________батерия: 250 часа
По-добър дисплей_____________е-mail клиент
40-полифонични мелодии_______профили на звънене
останалото им е еднакво
Хайде решавай от какво ще се лишиш [8D]
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*14/01/2004*:* 08:28:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
аз лично не бих се подмамил по якия дисплей - просто това не е ПЦ за да го гледаш по 5 часа на ден
на сименса също дисплея не е за пренебрегване
за сименса съм []
Е-маил клиента на сименса е страхотен! Могат да се прикачват файлове. По отношение на мелодийте може да си направиш която си искаш МП3 или WAV в ACM формат и да я сложиш в телефона. Същото се отнася и за midi файловете, които направо си ги слагаш без никакви обработки. Моята батерия реално издържа малко повече от 4 дни.
(Sorry za latinicata ama ne mi ostana izbor)
Megdu dvete zlini Siemens-a e po-malkata.
predlagam ti da se zamislish za niakoi drugi modeli, no ako si se sprial tvurdo na tezi ti preporu4vam M55
Защо да е избор между "Злини" ? [^]
Ако има нещо което им куца освен че им липсват разни екстри казвай докато е време или препоръчай някой друг модел който е под 400 лв
Добре казвам си мнението:
Х100 - (-)Не може да се похвали с кой знае каква функционалност.(+)Има ярък дисплей с много цветове и невероятна полифония, (-)работата с менютата лично на мен не ми е приятна.(+)Има Java!(+)Упростен,олекотен,изискан и направен като за човек който иска хем да му е шаренко хем да му е просто и бързо менюто.
М55 - (+)Дизайна е по-разчупен, малък, лек. (-)Голям не чак толкова шарен диспкей.(+)Има Java.(+)Менюто е по-изчистено.(Големия МИНУС) НЯМА ИНФРА ЧЕРВЕН ПОРТ, което е страшно необходимо.(Ето и големия ПЛУС) Има камера която между другото е много добра и прави чудесни снимки.
Сега аз препоръчвам Алкател 735 на цена 430-440 лв.
(+)Вградена камера с възможност за добавяне на собствени рамки щампи и т.н.(+)Има инфраред (-)Java-та е заменена с алтернативната система ExEn който в България не се използва* (-) 1.5 МВ памет (+) много красиво и бързо за работа меню,(+) подържа всички графични и голяма част от аудио форматите които се използват в телефоните.(-) Малко висока цена.
Или другия варянт Алкател 535 (~290лв) същите работи без камерата.
Още хубави телефони са Siemens C62 и SonyEricsson T610.За последния мисля, че няма смисъл да обеснявам.
X100 - 65000 cviata prili4no goliam display!
9 MB pamet! - znaesh li kolko e 9mb pamet za edin telefon?Kolko kartinki,melodii i igri?
Moje bi Zetle ima Alcatel i zatova taka goreshto ni go prepory4va no vaprosa beshe m55 ili x100
Az mislia da otgovoria. X100
Да се обадя: Zetle - ako М55 е с "голям" диспей не знам какво да кажа.
avalon: 9мб не знам дали са много, но аз с 4 до никаде не стигам, добре че имам MMC
Мнение: X100 ми звучи доста по добре от M55 ... но наистина трябва да погледнеш и Alcatel-ите, също и C62 ...
4uvat se edni takiva sluhove v edin drug forum 4e ALCATEL spirat proizvodstvoto na mobilni telefoni.