Искам да попитам дали знаете WAP сите от където мога да си сваля безцветно лого за Нокиа 7210?Мерси предварително![]()
Искам да попитам дали знаете WAP сите от където мога да си сваля безцветно лого за Нокиа 7210?Мерси предварително![]()
едитнах ти topic-а, слагай по-точни такива... []
а инак виж http://www.mtel.bg/login.php?selected=003011&lang=bg&
и esato.com []
Пробвах да си сваля лого-то от сайта на Мтел, но ми дава грешка при опит за "Save",в esato.com поддържаните морели са само за Ериксон, а в TagTag изобщо няма логота[V]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">offtopic
За какво ти е безцветно лого ?
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 16:42:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
е явно не обича шареното... []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">offtopic
За какво ти е безцветно лого ?
<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 17:42:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
За да си скрия Operator Logo-то "Mobiltel"![]()
Ами пробвай сайта на Мтел. изпрати си едно лого оттам. Нали искаш празно. Там имаше някакъв редактор за логота.
Може и аз да несъм разбрал, но все ми се струва, че Апостол4о няма предвид, под безцветно, липса на лого.
Вероятно иска сайт с логота, но не за цветните дисплеи, а онези класическите логота, Черно бели да ги наречем.
Аз имам някъде в къщи огромно количество логота и картинки, някъде по дисковете.
Навремето ги събирах и ги бях записал на CD.
Доставяше ми удоволствие да си сменям постоянно логото на ултрамодерния ми тогава Нокия 3310. [8D][8D][8D]
Че и кабел за над 30 лева си купих. Още го имам [кабела].
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може и аз да несъм разбрал, но все ми се струва, че Апостол4о няма предвид, под безцветно, липса на лого.
Вероятно иска сайт с логота, но не за цветните дисплеи, а онези класическите логота, Черно бели да ги наречем.
Аз имам някъде в къщи огромно количество логота и картинки, някъде по дисковете.
Навремето ги събирах и ги бях записал на CD.
Доставяше ми удоволствие да си сменям постоянно логото на ултрамодерния ми тогава Нокия 3310. [8D][8D][8D]
Че и кабел за над 30 лева си купих. Още го имам [кабела].
<div align="right">Originally posted by Malone*-*02/02/2004*:* 15:38:44</div id="right">
Той просто иска на "desktop"-а му вместо да пише MTEL-BG-GSM например да няма нищо. Това се правело с празно безцветно лого [^]
Аз не съм се занимавал с "цветните" телефони, но не става ли да си качи някой транспарентен gif?