Резултати от 1 до 11 от общо 11

wap сайт с лого за Nokia?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003

Искам да попитам дали знаете WAP сите от където мога да си сваля безцветно лого за Нокиа 7210?Мерси предварително

2.  
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

едитнах ти topic-а, слагай по-точни такива... []

а инак виж http://www.mtel.bg/login.php?selected=003011&lang=bg&

и esato.com []

4. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Поразгледай сайта на TagTag - www.tagtag.com .

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003

Пробвах да си сваля лого-то от сайта на Мтел, но ми дава грешка при опит за "Save",в esato.com поддържаните морели са само за Ериксон, а в TagTag изобщо няма логота[V]

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

offtopic

За какво ти е безцветно лого ?

7.  
  8. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">offtopic

<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 16:42:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

е явно не обича шареното... []

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">offtopic

<div align="right">Originally posted by CrossBlade*-*25/01/2004*:* 17:42:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За да си скрия Operator Logo-то "Mobiltel"

10. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Ами пробвай сайта на Мтел. изпрати си едно лого оттам. Нали искаш празно. Там имаше някакъв редактор за логота.

11. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Може и аз да несъм разбрал, но все ми се струва, че Апостол4о няма предвид, под безцветно, липса на лого.

Вероятно иска сайт с логота, но не за цветните дисплеи, а онези класическите логота, Черно бели да ги наречем.

Аз имам някъде в къщи огромно количество логота и картинки, някъде по дисковете.

Навремето ги събирах и ги бях записал на CD.

Доставяше ми удоволствие да си сменям постоянно логото на ултрамодерния ми тогава Нокия 3310. [8D][8D][8D]

Че и кабел за над 30 лева си купих. Още го имам [кабела].

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Може и аз да несъм разбрал, но все ми се струва, че Апостол4о няма предвид, под безцветно, липса на лого.

Вероятно иска сайт с логота, но не за цветните дисплеи, а онези класическите логота, Черно бели да ги наречем.

Аз имам някъде в къщи огромно количество логота и картинки, някъде по дисковете.

Навремето ги събирах и ги бях записал на CD.

Доставяше ми удоволствие да си сменям постоянно логото на ултрамодерния ми тогава Нокия 3310. [8D][8D][8D]

Че и кабел за над 30 лева си купих. Още го имам [кабела].

<div align="right">Originally posted by Malone*-*02/02/2004*:* 15:38:44</div id="right">

Той просто иска на "desktop"-а му вместо да пише MTEL-BG-GSM например да няма нищо. Това се правело с празно безцветно лого [^]

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Аз не съм се занимавал с "цветните" телефони, но не става ли да си качи някой транспарентен gif?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за лого
    От kod във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 11
    Последно: 16-04-14, 08:17
  2. Гугъл с лого на мартеница
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 01-03-11, 10:04
  3. Лого
    От DENITO във форум Общ - софтуер
    Последно: 22-02-07, 21:01
  4. Лого на Генералния Щаб
    От silverfox във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-06, 10:40
  5. Siemens S45 и лого
    От MAKAPOB във форум Смартфони, телефони
    Последно: 25-12-03, 15:58
SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе