-
Разкодиране на GSM
Искам да разбера как става разкодирането на GSM, да работи на нашата мрежа в България. От каде да си сваля такива програми "FREE" да не са платени. И малко повече информация от тези които в момента се занимават с разкодиране. Благодаря предварително.
-
Разкодиране на GSM
Кажи какво по-точно те интересува защото въпроса е зададен двусмислено.
Аз го разбрах така, значи имаш телефона купен от чужд оператор в друга държава който ти е сложил SIM Lock и когато си сложиш BG карта ти иска парола, така ли???
-
Разкодиране на GSM
Да. Телефона е motorola T191 внесен от Германия. Аз го дадох за разкодиране и вече работи със всякакви SIM. Въпроса ми е как става номера с какви програми и по какъв начин.[:D]
-
Разкодиране на GSM
Ясно е вече, но сега пък неразбирам защо те интересува при положение, че вече си свършил работата.
Иначе това се прави със специфичен кабел и/или спецялна тестова система която кодира/разкодира телфона. А с free soft не съм сигуре, че въобще може. Още повече този телефон (Т191) няма нормален порт към който да се включи кабела, ако не се лъжа системния кабел за който говорих по-горе се включва някаде под батерията.
Та исках да кажа, че без пари няма да стгинеш далече.