Има ли програмка с която мога да си направя полифонична мелодия за да ми бибитка на GSM-а [:D]
Има ли програмка с която мога да си направя полифонична мелодия за да ми бибитка на GSM-а [:D]
Първия въпрос,който се сещам е какъв ти е телефона,за да се ориентираме в какъв формат са ти мелодиите![]()
Повечето телефони записват полифонични мелодии във формат MIDI.
Много малко са тези които поддържат MP3. По-важно е да имаш софтуер с който да качиш мелодията в телефона.
Затова е важно какъв ти е телефона.
Телефпна ми е "Samsung C100" мелодиата ще си я какча с порта но можели "Мр3-ка" да е направя за мелодия?
по добре потърси в www.musicrobot.com търсената от теб мелодия
Еми то имаше теми за конвертиране на Mp3 във Midi =< потърси []
Сега от мп3 на миди нищо няма да се получи при конвертирането. По добре си намери мидито и ако искаш си го конвертирай в мп3. мидито можеш и сам да си го нашишеш ако си малко по поечен с музиката.
Ако можете да ми кажете и как да си ги кача на телефона - същия е самсунг Ц100 имам и дата кабел но незнам какав софт да ползвам.Казаха ми EasyGPRS 2.1.8 но не мога да го настроя или незнам как - ако някои може да ми хелп.
Ами доколкото знам C100 поддържа само .mmf мелодии а не midi. Инфра порта му не се вразва с никой друг GSM дори C100 за PC не съм пробвал възможно е да зависи и от версията на софтуера му.
По никой начин не конвертирай от mp3 в midi излиза меко казано лошо. Потърси готови midi. Пробвай чрез wap да ги качиш това е най-добрият начин според мен.