<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам panasonic G60 и мелодиите му са .amr въпроса ми е само такива ли може да ползва или и миди,ммф и т.н. ?
<div align="right">Originally posted by tweedle*-*21/04/2004*:* 09:45:51</div id="right">
[:I] Не го направих това.Ама то няма значение кво пише ... на сайта пише,че няма вибрация Исках някой дето е пробвал да ми каже ... поне дата кабел да имаше някъде
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[:I] Не го направих това.Ама то няма значение кво пише ... на сайта пише,че няма вибрация Исках някой дето е пробвал да ми каже ... поне дата кабел да имаше някъде
<div align="right">Originally posted by tweedle*-*21/04/2004*:* 20:11:43</div id="right">
Уфф, ми кво да направим, като ти е екзотичен телефонът []. Ако чуя нещо за дата-кабел ще ти се обадя...
Към форума:
Виждате ли сега кво става!?! Човекът беше тръгнал да си купува телефон, пусна тема за Панасоника - никой (!) не му отговори. Имаше алтернатива за някаква Моторолка - разубедихте го. И ся кво? Аре някой ако знае нещо за тоя Панасоник - софтуер, кабел, да се обади! Виновни сме - да знаете...[B)]
Виновни сте и ще ви съдя ! [:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D][:D] Аз наваякъде пусках теми и пак нищо просто го видях на място и в сравнение с моторолата беше мноооого по-добър.По-добър е и от сименсите ама е по-рядък и затова не се намират лесно кабели.
Не искам да те упреквам, не искам да те критикувам, за жалост няма и да ти помогна, защото нищо не знам за този модел. Но искам да си изкажа мнението по този модел. Когато аз купувам телефон първото е да гледам функционалност и тогава глезотии. За това наскоро като се наложи да избирам модел за ~250 лева взех такъв, който няма нито полифонични, нито хубав дисплей с 4056 цвята, а такъв, какъвто има IrDA и BT (Т68) и така нямам проблем с трансфера. Идеята ми е, че такива телефони са предназначени за масовият потребител, а той не се нуждае от допълнителни мелодии и картинки. Радва се на "турският марш" или на това, което има вградено. А иначе, тъй като нямаш камера, едва ли ще се нуждаеш от многотрайно прехвърляне - за това защо не ползваш WAP ?
Има камера,ама не е вградена - иначе е в комплекта с телефона.Телефона е с 540 кб. памет за картинки/мелодии и затова ще ми трябва кабел ... Мелодии вече съм си издърпал през WAP и са по 3-5 до 15 кб. и не са проблем.
Иначе има най-добрия 4096-цветен дисплей,който съм виждал и е достатъчно голям.Страхотно полифонично звучене.Има елегантен дизайн.Общо взето е телефон за непретенциозни потребители,на които не им се занимава с часове с настройките.Като по-голям минус отчитам единствено невъзможността да се слага картинка към номер от указателя.
ще попитам на едно място дали имат такъв кабел за твоя телефон, но парво искам да знам дали искаш оригинален защото се самнявам, че мога да намеря. а докато за хубав ментак ще потарся. Знам няколко магазинчета със бая аксесоари.