Re:Кои бяха Реал Мадрид ?
То на този стадион, който и да се е опитвал да играе футбол не е прокопсал, даже и Левски го разбраха. Там идеята за тази игра е до такава степен фанатизиран, че не се признават имена на отбори и т.н. Е аматьори като Еркулес си взеха трите точки, но те играят с 11 в защита.
Много ме е яд...
От бурята неделя с/у понеделник вечерта ми се размести я антената, я конвертора и нямам никаква телевизия.
От Булсат ми казаха - до 72 часа ще дойде техник :(
Та... не успях да гледам мача, започвам да се притеснявам, че и българските мачове в Уефа ще трябва да търся къде да ги гледам... Я дойдат дотогава, я не.
КрИс по нета не го ли гледа?
Страшно много се зарадвах на целия мач - КРАСОТА. Само какъв урок по футбол изнесе Барселона на белия балет :yahoo: :ole :bravo :god БАРСА СА ВЕЛИКИ!!!
Крис , настрой си сам антената. Не е трудно.
Здр по принцип съм фен на Манчестър Юнайтед но от Барселона и Реал Мадрид симпатизирам повече на Барса те са велики Реал ги мразя да знаете Барса и М. Юнайтед са най-великете отбори в света..
щомказваштакае
благодаримзаинформацията
FearMe кажи и ти какво мислиш
ами на мен принципно не ми пука за футбол
малко се позапалвам по време на европейско и световно (леко повече ако и ние участваме), но с приключването му приключва и интересът ми
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ами на мен принципно не ми пука за футбол
малко се позапалвам по време на европейско и световно (леко повече ако и ние участваме), но с приключването му приключва и интересът ми
баннете го тоя спамер :016:
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
баннете го тоя спамер :016:
Не е спамер по скоро тебе ще баннат
коко що се месиш там където не разбираш ?
С FearMe се познаваме от години, но както и да е .
Цитат:
Първоначално публикувано от koko_ronaldo
Здр по принцип съм фен на Манчестър Юнайтед но от Барселона и Реал Мадрид симпатизирам повече на Барса те са велики Реал ги мразя да знаете Барса и М. Юнайтед са най-великете отбори в света..
Много добър пророк си бил :) Ето, че няколко месеца след твоя пост мина и финала на шампионската лига между точно тези два отбора, уви Бербатов не беше дори в резервите, но така или иначе каталунците изнесоха поредната си футболна лекция този път и пред юнайтед.
Кои бяха Реал Мадрид-
бяха кралете-Л.РОНАЛДО,Р.Карлос, Д.Бекъм ,З.Зидан,К. Роналдо,Р.В. Нистелрой,РАУЛ и т.н.........ВСИЧКИ ВЕЛИКИ ФУТБОЛИСТИ.... МАЙ ЗАБРАВИХТЕ 11-1 ,5-0 .......
А Кои бяха Барселона.........РИВАЛДО........МЕСИ.........И........НЯМА ДРУГИ....................
не-кро-фил, не-кро-фил... :))