Полша как са ако гърците са зле... Домакини, цял стадион вика за тях и с много късмет стигнаха до равен...
Взимах си бира и не видях повторението - втория гол на гърците правилно ли беше отменен или набутаха домакински гювеч на поляците?
Полша как са ако гърците са зле... Домакини, цял стадион вика за тях и с много късмет стигнаха до равен...
Взимах си бира и не видях повторението - втория гол на гърците правилно ли беше отменен или набутаха домакински гювеч на поляците?
Засадата си бе налице , дори и "Stevie Wonder" би я видял.
Поляците се възгордяха след първото полувреме (съдийските аванти и неадекватното поведение на целия гръцки отбор) и затова през второто полувреме от наглед спечелен мач за малко не го загубиха.Първоначално публикувано от КрИс
Винаги "пускат" по няколко "аванти" на домакините срещу отбори на държави които не се ползват към момента с авторитет или ги приемат да кажем като второкачествени.В момента в Европа Гърция я приемат точно като такава-влече към дъното цяла Европа и въпреки това гърците са доста нагли и се държат все едно всички са им длъжни ...
първият мач съдията го ос*а яко с тези картони-къде без основание "раздаде", къде пропусна да "даде" ...
Какво ще кажете за Великая Рус ...????
Направо размазаха бъдещият еврошампион![]()
Мани, мани, изложиха се чехитеотиде ми засега фаворита, но аз си държа на тях.По-скоро руснаците ги изложиха и не им дадоха да пипнат топката.страхотна игра на руснаците.
Перфектни, точни и силни пасове, наистина са фаворити в групата
В А група доста се завързаха нещата с този равен мач, защото поляците изпуснаха победата, чехите имат загуба и сега за да се класират чехите са задължителни 2 победи, иначе с тази голова разлика още от първия мач може и да не стигнат до 2-то мвсто с един равен и една победа...
Поляците и те трябва да бият чехите и така да ги отстранят за да имат реален шанс за 2-то място, защото едва ли ще победят руснаците....
А мача Полша-Чехия е поледният в тази група ...
Ако недай си боже и поляците или гърците "ги изложат" дотам ще им са шампионските мерациПо-скоро руснаците ги изложиха![]()
От група А, който и да се класира за чертвътфиналите няма да е никаква изненада. Това е наглед най-балансираната и равностойна група от всички. Няма изявен фаворит, дори след победата на *****. В следващите двубои всичко може да се случи.
Според мен изненадата на това Европейско ще е отборът на Полша, играят много бърз и добър футбол (през първото полувреме), но тази вечер подцениха неоснователно гърците.
Руснаците имат навика да мачкат в групите и да не правят нищо в първия мач след тях...
Довечера е първия мега сблъсък Германия-Португалия ,надявам се да гледаме уникален футбол и победа за Португалците.
Мдам , довечера мача ще е епичен. Лично аз не се наемам с прогноза макар и винаги да съм срещу ШванщайгерТоя не мога да го гледам
![]()
Аз се надявам на победа на Германия - не са вчерашни , знаят как да играят и както е казал Гари Линекер - ....."накрая Германия отива на Финал".Първоначално публикувано от Oggi
Португалия както каза Д. Марадона - "Те нямат никой освен Роналдо , който от лакомия отново ще се провали".
Батка , какво ти е направил Швайни?
Охо колега Mr.TECHNO,пак се засичаме ,пак в тема за футбол и отново на различни мнения.Беше ми домъчняло малко,но както и да е.Не мисля,че португалците имат само Роналдо......
А холандците дали ще излязат от групата.....по скоро не....поне аз така мисля.
Гласувах за Французите,но все пак един финал Англия-Португалия ми се гледа.
Мисия невъзможна ...един финал Англия-Португалия ми се гледа