Отговор: Финал Шампионска лига 2013
То там проблема е в "преводача" , от както ги е поел ги кара да играят като опашкарски отбор - бетона отзад и ритаме силно напред за контра - като играеш с/у Барса и отбори ,които те атакуват върши работа (особено с такива изпълнители) , но когато трябва да "натискат" и не им се получава . 80 мин. бяха толкова несъстоятелни , че и съдията да искаше , нямаше къде да им "помогне" , всъщност пак имаше аванта за Реал - Рамос трябваше да е изгонен още първото полувреме .
Мъка си беше тоя мач - имам чувството , че Балса излязоха примирени , което аз не помня да се е случвало - никакво настроение , никакви опити дори - нищо общо от реванша с Милан примерно ... Явно контузията на Меси ги сконфузи предварително . На финала ще "викам" за Борусия .;)
Аз пък ще изляза с жената и няма да го гледам:p Само да не седнем някъде, където има телевизор:)
Вие двамата яко си разцъкахте (тики-така) темата, като Барса през последните 2-3 години :)
1 Прикачен файл(ове)
То, добре че не беше двуцифрен сборният резултат...догодина още по-големи заплати...
Вече сме 2015г., ама...
Реал М, пак изкара късмет с жребия, а Барса пак се нахендриха...
Реал М - Юве
Барса - Байерн:)
То не се знае дали е късмет ;) - така ще ми е по-лесно , аз съм за Юве и Барса .:thumbsup:
От 4-те отбора 3 са ми най-противни в съответните държави с изключение на Барса. Така че за мен е важно първо да се класират за финал и след това да го спечелят, а имат и да си връщат на Баейрн М.
Плюс това, колко хубаво би било Ел класико за край на ЕКТ за сезон 2014/15г. :)
Имат да си връщат, ама немската машина, като вдигне оборите и няма спиране...Добре щеше да бъде финал Барса - Байерн, че мачът е един, нищо че ще бъде в Берлин. Немците не дават втори шанс - пресен пример е мача с Порто...
Аз пьк ще се изкефя , финала да е БАЙЕРН- ЮВЕНТОС:21:
Меси за пореден път показа и доказа, че е най-великия играч! :god