Е, то бива, бива, ама 4:0..съдията и той се издъни, ама все пак ... Май, че няма да се гледа Ел класико:rolleyes:
Утре и Реал може да паднат, като ги гледам Борусия...
Язък за 3Д-то!
Е, то бива, бива, ама 4:0..съдията и той се издъни, ама все пак ... Май, че няма да се гледа Ел класико:rolleyes:
Утре и Реал може да паднат, като ги гледам Борусия...
Язък за 3Д-то!
Този пост е редактиран от pilot; 24-04-13 в 17:28.
4-0 след 3 нередовни гола и една не отсъдена 100% дузпа за Байерн ... Има ли смисъл да се играят подобни мачове - да казват директно Байерн и Реал на финал и юбилейна титла за Реал и да не се хабят другите ...
Абе, каквото и да говорим дали 2 или 3 спорни гола, баварците бяха по-добрите на терена. Барселона не вкара един гол поне, а за съжаление и Меси беше слаб. Дано на "Камп Ноу" да стане чудо...
Като гледаш как се свири цяла година и 2 метровите засади , дали ще има "чудо" на "Камп Ноу" ? Тоя път се застраховаха с 4 гола (че с Милан нещо не се получи) :D - така или иначе купата е "капарирана" за юбилярите ... Това издание на Шампионската лига е на път да детронира миналогодишното като най-жалкото - тоя път следствие на тотални съдийски издънки във всеки мач .
Май че, ще се окажа прав за прогнозата:rolleyes:
:D Много съм доволен , дано няма извращения в реванша и Борусия в крайна сметка спечелят финала . Интересно ми е как се чувстват феновете на Реал , които снощи злобееха по всички форуми и т.н ?
Може би искаш да кажеш полуфинала, щото на финала почти сигурно ще ги чака колос в буквалния смисъл:rolleyes: Очертава се да гледаме здрав финал
Точно финала имам предвид , но за да стигнат до него и да го спечелят не трябва да има извращения в реванша (като във вчерашния мач) , че 3 нередовни гола и ... без Борусия . А Байерн и Интер са ми най-противните отбори .
Германия си е Германия. Немският дух не могат да го сломят нито Меси, нито Роналдо, нито селекции за милиарди! С юношите ще излязат и пак ще мачкат! Deutschland uber alles!
Този пост е редактиран от aruba_man; 25-04-13 в 04:00.
Германия : Испания 8:1.
Това ако го беше написал някой преди мачовете щеше да е предпоставка за бан поради психически отклонения
Близу кво направиха бе ще ги шибам .. снощи нямаше БТВ Екшън ...
Екшън-а е спрян. БТВ са преустановили излъчването към Близу. На мястото му вчера бяха пуснали ZDF на 119 канал.
В двата полуфинала немските отбори Байерн М и Борусия Д изнесоха лекция по футбол на испанските мега колоси Барселона и Реал М!
Този пост е редактиран от gnf; 25-04-13 в 21:35.
И финала,нали обещаха от бтв да го пуснат безвъзмездно в 3D формат,за всички оператори с договор към тях,но ние с Близу,не се знае и дали в 2D ще го гледаме.
или ще го гледаме или ще ми опростят поне 1 месечна такса ,няма да им е за първи път чел съм си договора ..
Да ни е честит официално 1-я финалист:rolleyes: Поредното доказателство, че със сбирщайн от "звезди", отбор не се прави.