След първия гейм в мен се прокрадна плахата надежда, че тоя път ще скършим каръка и няма да сме вечните четвърти.
А дано ама надали.
След първия гейм в мен се прокрадна плахата надежда, че тоя път ще скършим каръка и няма да сме вечните четвърти.
А дано ама надали.
разбиха ни единствено с късите изненадващи пресичания
то срещу такава игра помага само същото, ама нá... иначе в първия гейм италианците бяха неузнаваемо слаби, чак ме хвана някакво подозрение, че не са се събудили
Да бе, те нашите проспаха след първият гейм почти всичко ....и народна топка да им бяха играли, пак нямаше да реагират (за съжаление). Иначе това е единственият спорт който ме кара да се гордея, че съм българин. Честитя четвъртото място на нашите и утре ще стискам палци все пак да станем трети .
В четворката на олимпиадата, световното и европейското. Нямаме повод да се срамуваме. Абе тая италия вече трети път поред ни дъни и имайки в предвид откъде е Плачито, вече започвам да се замислям...Всеки забеляза как първи гейм ги размазваме и от един момент започват да игрят плажен волейбол....
http://www.cev.lu/Competition-Area/M...4&type=LegList
Трето място
Финал
Дата Час Резултат Гейм 1 Гейм 2 Гейм 3 Гейм 4 Гейм 5 Общо Доклад 29 сеп 16:00 Сърбия 3–0 България 25-22 32-30 27-25
Дата Час Резултат Гейм 1 Гейм 2 Гейм 3 Гейм 4 Гейм 5 Общо Доклад 29 сеп 19:00 ***** 0–0 Италия
http://cevlive.cev.lu/DV_LiveScore.aspx?ID=25031
Честити дървени медали...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-09-13 в 18:41.
Другата година ще се качим в класацията. Гордея се с момчетата.
Стига с тоя максимализъм - ние сме колкото един град в някои държави , а печелим медали на толкова спортове и то въпреки "грижите" на държавата за развитието на спорта . За яд се у , но нито им имаме потенциала , нито финансовите възможности на останалите държави участвали на Европейското и въпреки това сме 4-ти .
Италия и ***** просто се размазват ....не мога да откъсна поглед от ТВто. Е това е волейбол.
Код, не вярвам финансите да отиват по предназначение ......преди малко се замислих какво ли щеше да е ако Радо Стойчев и Казийски бяха в отбора ....
Знае ли човек какво щеше да е.
Нали виждаш последните резултати и постижения на Аржентина (футбол) и България (футбол)
Дали нямаше да е по-добре за Аржентина ако супер Меси не играе и по-зле за България ако супер Барбуков играе? Кой да каже.. В колективните спортове един голям талант с лош характер пречи, а не помага.
Невероятна игра се получава! Евала заслужават да са на финал...
Да , той инжИнера е там от любов към спорта само - относно финансирането - вчера четох някъде , че бюджета на италианците е 16 млн . , а нашия 1 ... така че - те "витамините" и те не са без пари .
С това осветление...голям цирк стана
откъдето и да го погледнем, от братушките трудно се взима гейм, камо ли мач
колкото и да сме добри, не сме постоянно добри, а те са като булдозери ностоп