Страница 18 от 87 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Отговор: Страхотен Григор Димитров

Pilot,да те попитам ти тенис играеш ли?Ако отговора е ДА-на какво ниво,от колко време?,,Тенис" е френска дума и се превжда като, ,игра за двама"!Та мисълта ми е, че понякога хората срещат и съпротива,колкото и добри да са.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нова победа! и то срещу бившият 5-ти...
    7:5 / 5:7 / 6:4

Следващ мач срещу Кевин Андерсън

а победителят ще играе с Цонга...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-08-14 в 23:31.
    martosblack одобрява това.

4. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Даааа!!!!Честито на почитателите на тениса и българския спорт
    tony34al одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Нямам думи- добре завоювана победа,страхувам се от Андерсън но не толкова колкото от Вавринка.
    Нашето момче показа че е боец, което много ме радва на фона на предишният мач.
    П.П.:Гришка обичаме Те !!!

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от martosblack Виж публикацията
    Pilot,да те попитам ти тенис играеш ли?Ако отговора е ДА-на какво ниво,от колко време?,,Тенис" е френска дума и се превжда като, ,игра за двама"!Та мисълта ми е, че понякога хората срещат и съпротива,колкото и добри да са.
    Редовно не, други спортове практикувам. Това мисля не пречи да се интересувам от тенис. Форумът не е за "експерти" и всеки има право на гледна точка. Ако искаш да си добър в даден спорт е добре да си градивно критичен. Григор, ако иска да стигне върха, трябва по-бързо да напредва, най-вече като психика. Времето тече бързо, а шанса още по-бързо. Федерер, преди време се изказа за младите играчи в момента и за мен е прав.

П.С. А, да те питам каква съпротива виждаш от 4:1 да си дадеш гейма с лека ръка, заради непредизвикани грешки? На това ниво спорт, трябва да си концентриран на макс, понеже идва следващият и никой не те чака.
    Този пост е редактиран от pilot; 07-08-14 в 23:42.

7. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Отговора ти, драги Пилоте ми е достатъчен Благодаря,Но все пак ще ти отговоря -съпротива в тази игра има до последната точка на мача!Играта тенис е доста трудна и за експертите и за начинаещите.Не случайно те попитах колко време се занимаваш с тенис, не защото се дракам с теб, а да си изградя представа защо пишеш по този начин.Вече съм наясно.P.s.Все пак Андерън стигна до 1/4 финала, а не Вавринка
    Този пост е редактиран от martosblack; 07-08-14 в 23:53.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговора ти, драги Пилоте ми е достатъчен Благодаря!
    Моля!

По кой начин пиша? В кой спорт, няма съпротива докрай?
    Ти въобще разбра ли какво искам да ти кажа? Тук нещата не са приятелски игрички за една каса бира...Всеки има спадове, нормално. Ето Ноле игра слабо, а не лековато. Има разлика. Григор беше по-добрия, а щеше да загуби...вместо да спечели лесно.
    Този пост е редактиран от pilot; 08-08-14 в 00:32.

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Пишеш като човек,който хабер си няма от тази игра-наречена Тенис. Ти под кожата ли си му на Григор, за да знаеш какво влага в играта си?Лековато ли ти се струва ?Заради това те попитах дали си се състезавал и доколко си навътре в тази игра,защото изводите които си правиш от играта на Григор не са релевантни с това,което момчето прави на корта!
    Този пост е редактиран от martosblack; 08-08-14 в 00:50.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Пишеш като човек,който хабер си няма от тази игра-наречена Тенис.Ама какво да се прави -всеки с достатъците си
    Ами, добре...ти явно имаш. Даден спорт като ти е любим, не си мисли че няма по-трудни, сложни и нтересни. Развитието на спортист е трудно само по себе си, независимо от спорта.
    Като разбереш какво искам да ти кажа, да правим дискусия, сега няма смисъл за мен. Лека вечер!

П.С. Добре, нека да прочета твоето релевантно мнение за играта на Григор, тази вечер. И стига си фаворизирал сложността на тази игра, бре човек...не я отричам, но други спортове, пробвал ли си?
    Този пост е редактиран от pilot; 08-08-14 в 01:07.

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Не се заяждам,повярвай ми!Не съм казал, че тениса е най-сложния спорт.Има и такива,които се играят в наудобна за човек среда,които също са трудни.Просто с тенис се занимавам професионално и го разбирам най-добре и заради това си позволявам и анализи.Иначе съм тренирал и други спортове, но всичко друго е било за удоволствие.Всеки има право да изрази мнение-съгласен съм, дори да не разбира нещо в детайли,но когато прочета думички като, ,лековато "в едно иречение заедно с името на един от най-добрите ни спортисти напоследък започвам да не се чувствам много комфортно.Пожелавам на Гришо да е здрав ,за да ни радва още дълго.Другото (видимо или невидимо за някои хора) той го има в много

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Не става въпрос за заяждане, а за дискусия, в която да се уважава мнението на другия. Другото е за хлапаци, които предполагам не сме

Виж, аз също съм се занимавал почти професионално със спорт известно време. Това, че се занимаваш, пък дори и професионално със спорт, не те прави експерт и разбирач. Това го оценяват другите, без да е нужно да го показват явно. Повярвай, то се усеща. Научи се да оценяваш даден спорт и спортист с минимално пристрастие, докато не те убеди напълно във възможностите си. Иначе е в негова вреда.

П.С. Много важно, че Ноле падна от Цонга. Нека да почне да пада системно, пък тогава ще е важно.
    П.С.2 Разбрахме се за заяждането Сега, напиши анализ за играта на Григор, тази вечер! И ако, може и занапред.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Гришо е на 1/4 финал отново На пътя му към полуфинала стои отново гиганта от Южна Африка Кевин Андерсън.Срещите на Григор с Андерсън са вече цели седем, а последната бе в Акапулко, която бе и финал на турнира и спечелена от нашето момче по един епичен начин.Тази среща ще е най-трудната до този момент за Григор на мастърса в Торонто,защото знаем как сервира Андерсън и колко добра защита е изградил в последно време в играта си от задна линия.За Григор най-важно е да успява да задържа подаването си в продължение на може би 3 сета и да реализира малкото шансове,които ще му дава Андерсън при сервиранията си. Малко съм притеснен от колебливия му сервис и тази задача ще е изключително трудна.Друго, което според мен е слабост в играта на Гришо е бекхенд -слайс ретура му. Ще се наложи отново да връща сервиси от по 200-215км,които Андррсън ще насочва именно там през по голямата част от мача.Съумее ли да влиза по-често в разиграванията,когато сервира Андррсън мисля,че ще се поздравим с крайния успех. Мача се очаква да започне около 22:00-22-30.Ще бъде трети поред на централния корт.Да стискаме палци на Гришо
    tony34al одобрява това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Айде на полуфинал ... дано са му останали сили....

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Нов епичен мач и нова победа за най-добрият български тенисист за всички времена!
    krasi977 одобрява това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Да пожелаем успех на Григор срещу Цонга! Снощи не гледах мачът, но явно Григор е показал характер. Нормално е да фаворизират французина след победите му досега на турнира, но и нашeто момче е във форма...
    Този пост е редактиран от pilot; 09-08-14 в 12:52.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 87 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 11:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 15:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 02:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 02:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 11:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе