Отговор: Страхотен Григор Димитров
Изстрадана радост от победата,нашето Момче показа че има сърце да побеждава което лично мен ме радва най-много!
Каквото и да стане от тук нататък ще виждаме в него шампион.
П.П.:Дано не се е контузил сериозно,и да играе в шампионски стил без значение срещу кого.
Абсолютно съгласен съм Краси.Измъкна един загубен мач :)Това,което мнозина критикуваха в Григор последните години бе психиката му -особено при по-засукан мач като снощния.Виждаме че това не е така-на висота беше .За пример може да се даде и статистиката от 2014-от 17 мача Гришо е спечелил 15,когато се е стигало до трети(пети)сет.Много ми харесва,че играе със сърце това момче!Успех срещу Джо УЛфред Цонга-много симпатичен тенисист и той като Гришо с голямо сърце.Ще стане хубав мач :)
Според мен Цонга има лек превес в играта...
Мача няма да е по рано от 1 часа след полунощ, а победителят ще играе с Федерер
От 22:00 го дават да започне мача-на централен корт.Преди него има само един мач на двойки, който ще започне в 19:30.Вече по-късно(вечерната сесия)ще е мача м/у Федерер и Лопес.П.п.Христослав вече е сложил Маестрото като финалист гледам :)
хм, абе я кажете - тези онлайн предавания от лайвтв - някой успял ли е да ги подкара на телефона си? Android KitKat ?
ПП - Имам някакъв успех - само и единствено с Dolphin Browser не всички, но повечето линкове се отварят във видео плеър и тръгват.
Но:
1. Не всички
2. Без Звук!!!
Не- за жалост откак минах на кит-ката нищо от сорта на стреемове не ще да подкара Ноте 3.Слагах кодеци,плейъри и тц.Много ме е яд защото на 4.01;4.05;4.11;4.12 всичките подкарваха стримовете и като ми дотегнеха коментаторите си пусках мачовете на тела :(
С UC Browser HD на таблета някои стриймове (без инсталиране на допълнителни приставки, но за повечето се налага) тръгват и ги гледам, а ако има стрийм за SopCast (изтеглено и инсталирано от Google Play) качеството е страхотно.
Цитат:
Първоначално публикувано от
martosblack
Не- за жалост откак минах на кит-ката нищо от сорта на стреемове не ще да подкара Ноте 3.Слагах кодеци,плейъри и тц.Много ме е яд защото на 4.01;4.05;4.11;4.12 всичките подкарваха стримовете и като ми дотегнеха коментаторите си пусках мачовете на тела :(
Оправих се, всичко което пробвах вече тръгва - както тези, които се отварят във външен плеър, така и флашовете.
Доста е досадно, трудно се цели затварянето на рекламата отначало на флаш стриймовете, но бива.
И аз съм с Note 3, работи си - ето ти ноухау :)
1. Инсталираш този флаш плеър:
http://download.macromedia.com/pub/f...player_ics.apk
2. Инсталираш Dolphin Browser - само с него - пробвах над 5 браузъра, само с него работи.
Отваряш лайвтв през Dolphin и това е...
ПП - Както е написал gnf, предполагам и с UC Browser HD ще стане.
Той, Долфина и Puffin поддържат флаш за KitKat. Но с Puffin например не се получи гледането на лайвтв за разлика от Долфина
Благодарско :) Бях го забравил, ,Делфина". Ползвал съм го преди 2 г.и си вършеше доста добра работа,но започна да цикли и не се оправи и след хард ресет .Сега ще го пробвам отново обаче:Drinks:
Цитат:
martosblack
Благодарско :) Бях го забравил, ,Делфина". Ползвал съм го преди 2 г.и си вършеше доста добра работа,но започна да цикли и не се оправи и след хард ресет .Сега ще го пробвам отново обаче:Drinks:
Същото впечатление.
Беше ми любимия браузър, но почна да цикли и да изобразява некоректно някои сайтове.
Сега ползвам само Boat browser, а Делфина седи в резерва за флаш потребности само.
Цитат:
pilot
Не е ли около 22 часа?:)
Цитат:
[13] J Tsonga (FRA) vs [7] G Dimitrov (BUL)
not before 6:00 p.m.
ROGERS CUP
Разликата е 7 часа (погледни в дясно часовника на страницата от линка)
Boat browser ползвам и аз.Железен е,обаче има един проблем(поне при мен) и в момента докато пиша и сгреша буква или дума и се опитвам да изтрия само нея -след като го направя ме връща където си поиска по редовете и не ми позволява да пиша от съответното място .Направо ме хващат бесовете в такива моменти и ми се ще да изпратя плочката в някоя стена :)
Цитат:
hristoslav2
ROGERS CUP
Разликата е 7 часа (погледни в дясно часовника на страницата от линка)
Хм, гледам:
1 среща 12.30+7=19.30
2 среща Димитров/Цонга 15+7=22.00:)
Започва се :) Да кажа, че мача ще се коментира от К.Владимиров и не искам по никакъв начин да го рекламирам,а не го и познавам,но това е един от мноого малкото, да не кажа единствен добър тенис коментатор в Бг.Съвет за почитателите на тениса -слушайте го :) АЙДЕ Грише- можеш :)