Отговор: Страхотен Григор Димитров
Е именно де -нямаме нужда от такива генерални и грешни изводи :) Къде съм писал,че си му вече враг?! :) Я наздраве и да му пожелаем да бие утре Яновиц,че го виждам труден аз този мач.Ей го днес Кевин Андерсън е паднал като тиква от другия сервис бот -Иснър. А Кевин го видяхме колко и по какъв начин може да играе.:Drinks:
Е това е приказка веч....довечера сме на сервиз линията :)
я, каква новина Цонга отпадна още на старта в Синсинати
Най-големият подарък за рожден ден чакам да ми направи Григор довечера ,побеждавайки :) Че на тази възраст и живи набори не ми останаха :) Та едничка радост ми е той :)))
Двубоят е първи в програмата на корт номер 3 и ще започне в 18,00 часа наше време.
https://assets-ssl.usta.com/assets/6...c=headernavsub
Цитат:
До момента двамата нямат официален мач при мъжете, но се познават отлично от юношеските турнири, където имат по една разменена победа. Янович също е от младото поколение обещаващи тенисисти, като бе стигнал до подножието на топ 10, но в последната година записа слаби резултати и се смъкна до 65-а позиция. Неговият успех срещу Григор Димитров е от юношеския "Ролан Гарос" през 2008 година с 6:4, 3:6, 6:3. Миналия сезон българинът го би с 6:1, 7:6(5) на демонстративния турнир "The Boodles". При успех срещу него Григор Димитров го очаква сблъсък на осминафиналите с Жулиен Бенето или преминалия през квалификациите Джеймс Уорд.
Прочети повече на:
Григор Димитров стартира тази вечер в Синсинати - Тенис - Sportal.bg
Мартос - сори, ама честит рожден ден поне от мен...
Пу,майка му стара загубихме.Ама нищо де,аз поне оцелях от снощи :)Препоръчителна рецепта :Малко тенис,много чорба и някой, с който да ги споделиш.Благодаря ти Tommorow :)
Последната реклама на Найк за тениса - вижте с кого завършва
https://www.youtube.com/watch?v=JOMKPwWV31s
Григор Димитров ще се изправи срещу американеца Райън Харисън в първия кръг на US Open.
Българският тенисист, който е поставен под номер 7, изтегли отличен жребий и попадна в най-долната четвърт на схемата, където водач е петкратният шампион Роджър Федерер. Първи двубой между двамата в турнирите от Големия шлем е възможен на четвъртфинал.
Schedule of Play | Schedule | 2014 US Open Official Site - A USTA Event
Гришо излиза тази вечер, не по рано от 24,00.
Гришата отстреля Харисън :)Ще играе или с Дуди Села или с Берлок,комай в петък.Днес е хубав ден за българският спорт :)Чрстито и на Лудогорец-тяхното си бе направо подвиг!
Гришо с категорична победа над Села с 6:1, 6:2, 6:2.:Drinks:
Григорий направо го терминира еврееца.Най-важното е,че го сърбяха просто ръцете да играе -а разиграе ли се на 100% знаем какво се случва :) Успех в 3 кръг с/у Гофен или Соса!
Такъв тенис рай е всяка вечер тоя USopen с Евроспорт 1 и 2, че нямам време да постна :)
Брава на нашето момче, ама много скука така беее....да го минава и тоя Гьотферен и да почнем да си гризем ноктите пак 6-1 6-2 не е сладко така...друго си е тайбрек и прединфарктно състояние :))
:)Утре ще се почива малко и от понеделник пак БОЙ настава братя българи:)Томороу, аз лично предпочитам до 1/4 финала с Федерер да не си даваме много зор :) А пък там вече мооже малко да се позасучат нещата ;) п.п.Сега видях,че мача на Гришо с Гофен ще е последен в неделя на централен корт. Преди него от 2 часа посред нощите ще е четвъртият мач от програмата и после сме ние.Айде успех :)
Победа за Гришо :) Не без драми ,НО в крайна сметка първи 1/8 финал на българин и на Флашинг Медоу:) Следва мач с Монфис и нека Силата бъде с нас :21: