Отговор: Страхотен Григор Димитров
Поздравления :) Тъкмо се бях затъжил за инфарктите и ето, той ме чу...:Сигур има пръст загубата на Маша часове преди това, която в последните няколко паса губейки едва сдържаше сълзите си. Определено това го е натоварило психически затова беше така неузнаваем първия сет, но като корав мъж дори не го спомена.
При всички случаи пръст има и това :) Григор си е чувствителен младеж и едва ли е безразличен към драмата,която се разигра с Маша.Аз си мисля обаче, че пръст има и отлагането на мача,местенето от корт на корт и разбира се отличната игра на Гофен първия сет.С Льо Монф ще трябва да вдигне нивото на 1ви сервис,щото с оня дзвер с 44% 1ви сервис работата няма да стане.Стига Льо Монф да не се счупи завалията ,че като го знам .....:)
Скоро ще защити докторска дисертация на тема: "Връзката на инфарктните и инсултните предсъстояния при любителите на мъжкия тенис в България" :)
02.09.2014
18:00
Dimitrov G. (Bul)
Monfils G. ( Fra )
-
1.61
2.30
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Tommorow
Скоро ще защити докторска дисертация на тема: "Връзката на инфарктните и инсултните предсъстояния при любителите на мъжкия тенис в България" :)
02.09.2014
18:00
Dimitrov G. (Bul)
Monfils G. ( Fra )
-
1.61
2.30
Брей :)) Хитрото куче Монфис на пресконференцията си разправяше ,че смята Григор за фаворит за предстоящия мач :))
Айде в 21:00 всите мискини пред телевизора...с валериан на масата разбира се :)
А, валериан...няма да си вдигаме кръвното още на осминафинал я:) Мезе и по-силно питие са достатъчни, хапчетата за финала:)
Успех на Гришо!
Епа я ша съм с бира :) Валериана е за котките ;) Пожелавам успех на нашето момче и много приятни емоции на всички нас пред големият/малък екран :)
Важно е нашето момче да не се подведе по циркаджията,ракията ми е студена и дано не заспя на някоя от почивките:Drinks:.
П.П.:Надявам се да не е инфарктен мач,да бием 3/0:thumbsup:.
Така наречения от теб циркаджия е един от най - интересните и запомнящи се играчи в съвременния тенис.
Отделно невероятно талантлив, просто е поел по различен път от Григор.
Нашето момче се е заело бавно и методично да се превърне в робот, способен да стане номер 1, докато Монфилс е заложил на атракциите, по-малко усилия в тренировките и повече удоволствие от играта.
Което неминуемо се отразява на положението им в ранклистата...
Днес не се движи никак добре Григор по корта.Играта му с крака я няма.Дано малко поспре и смотания вятър,защото е отвратително да се играе на вятър.При вятър силите се изравняват и от това страдат по-техничните играчи.Все пак мача не е свършил!Айде Гришеее,можеш!!!!!
Уф , май се взе в ръце !:god
Изкрейзи опонента :) Много е... първичен
Цитат:
kod
Така наречения от теб циркаджия е един от най - интересните и запомнящи се играчи в съвременния тенис.
Отделно невероятно талантлив, просто е поел по различен път от Григор.
Нашето момче се е заело бавно и методично да се превърне в робот, способен да стане номер 1, докато Монфилс е заложил на атракциите, по-малко усилия в тренировките и повече удоволствие от играта.
Което неминуемо се отразява на положението им в ранклистата...
Е...........и.......?,запомнящ се -ОК,но освен сервис и проходилна техника ...няма!
Ако Гришо падне ще си е виновен само на себе си.
П.П.:Това е тенис , а не е театър!!!
Единственият и неповторим на времето беше великият Джон Макенроу,няма кой да го стигне-колкото повече се ядосва-толкова си подобрява играта!!!
Цитат:
krasi977
П.П.:Това е тенис , а не е театър!!!
Трите удивителни в мнението ти не го правят по-меродавно, отколкото е...
Атрактивността и нестандартността е ценена от зрителите във всеки спорт.
Хайде, време е мача да почне. Като заклет левскар, обожавам 2:0, 3:2.