Англия - Коста Рика 0:1 или 1:2
Уругвай - Италия 2:1 или 3:1
Колумбия - Япония 0:1 или 1:2
Кот д'Ивоар - Гърция 3:1 или 2:1
Англия - Коста Рика 0:1 или 1:2
Уругвай - Италия 2:1 или 3:1
Колумбия - Япония 0:1 или 1:2
Кот д'Ивоар - Гърция 3:1 или 2:1
Коста Рика - Англия 2:1 или 2:0
Италия - Уругвай 1:0 или 2:1
Гърция - Кот д'Ивоар 0:1 или 0:2
Япония - Колумбия 0:2 или 0:3
Коста Рика-Англия/2/ 1:1 1:2
Италия - УругвайХ/ 1:0 1:1
Гьрция- Кот д Ивоар/Х/ 0:1 1:0
Япония - Колубия/2/ 0:2 1:2
Жалко за Италия .... Съдя-я-я-я-та, Съдия-я-я-я-ят-а-а-а ....
Похаби мача ...
П.П. А бре, така е по-добре за моят любимец Холандия, че няма да срещне Италия.
....Но все пак губим всички, тъй като няма да можем да гледаме Италия, а те си струват ...
Този пост е редактиран от justify; 24-06-14 в 21:56.
Провали мача този мексиканец...
Няма да е лошо да позволят малко повече технологиите да се намесят в съдийството!
Наш сьдя по-добре щеше да свири мача.....Жалко още един евробоец отпада...дано другите покажат малко по-хубав мач с/у 16 играчи на терена.
Айде останаха ми само франсетата да викам за тях ...
От Ливърпул съм и Суарез е голям талант ,обаче пак го изби на канибализъм
Колумбия - Япония 3:1 или 1:0
Кот д'Ивоар - Гърция 2:1 или 1:1
Светльо не е само Франция дето можеш да викаш... има и други!
Те са за след отпадането на Франция , то май аз за който кажа че съм и отпада ...
Аржентина се опитват да копират Италия - минимум усилия - максимален резултат ама ако не е Меси ...
п.п. Някаква аномалия е при мен (Хром) , в лентата за бърз отговор отгоре ги няма биричките (и някои други) , трябва да дам на "повече опции" и там отстрани си ги има ...
п.п.2 Дали гърците по стара византийска традиция ще излязат от групите с 1 отбелязан гол ?
Този пост е редактиран от svetlio1; 25-06-14 в 01:11.
Е-е-е-га Ти ....
Вечерта на скапаните съдии ...
Как можа тоя скапан съдия да даде дузпа на Гърция ...Те никакъв футбол не играят ...
Съдията Изхаби такъв атрактивен отбор като Код Д'Ивоар с дузпа в 92-рата минута ...
Коста Рика-Код дИвоар щеше да интересен мач, сега ще е Коста Рика-Гърция...
Много скапани съдии ...
Ако това са им съдиите жалко за световното по футбол и най-вече за похабените отбори ...
Хората искат да гледат атрактивен футбол с истински голове от динамична игра, а не победи чрез неправилно отсъдени съдийски дузпи или червени картони ...
Макар и да ми изгърмяха прогнозата , атрактивният футбол тая вечер го играха гърците и напълно си заслужиха победата и ако не бяха такива каръци , прехвалените африканчета отиваха на разлика . А дузпата за мен си беше 100% - ритна му крака и изобщо нямаше шанс да играе с топката - Самарас я вкарваше тая топка .
Макар че проспах второто полувреме успях да хвана дузпата, която беше 100%. Аз очаквах победа за елините, но с 1:0, такава ми беше и прогнозата. Сега очаквам и да елиминират Коста Рика и да са на 1/4-финал. Много коварен и мръсен отбор са. С подобна тактика станаха Европейски шампиони преди 10 години.