Швейцария - Еквадор 1:1 (Х)
Франция - Хондурас 4:0 / 3:0 (1)
Аржентина - Босна и Херцеговина 2:1 / 3:1 (1)
Швейцария - Еквадор 1:1 (Х)
Франция - Хондурас 4:0 / 3:0 (1)
Аржентина - Босна и Херцеговина 2:1 / 3:1 (1)
Този пост е редактиран от gnf; 15-06-14 в 22:26.
Швейцария - Еквадор 1:1 или 0:0
Франция - Хондурас 2:1 или 3:1
Аржентина - Босна и Херцеговина 3:0 или 4:1
А сега де- не помня какво точно бях писал , мисля че Италия го хващах май 2-1 или 1-1/2-2 бях писал , Гърците със сигурност не , защото беше равен или победа за тях , а също и Уругвай . Имам съмнения че хванах и Япония , но не съм сигурен дали 2-1 или 3-1 дадох ...
Днешните прогнози-
Швейцария - Еквадор 1:0 или 2:1
Франция - Хондурас 2:1 или 4:1
Аржентина - Босна и Херцеговина 3:1 или 4:2
Швейцария - Еквадор 1:0 или 2:0
Франция - Хондурас 2:0 или 3:0
Аржентина - Босна и Херцеговина 4:0 или 5:0
Швейцария - Еквадор - 1:2
Франция - Хондурас - 2:2
Аржентина - Босна и Херцеговина 3:0
Най-накрая и мен да ме покрие в продължението!
@gnf, много гадно, нали?!![]()
Ейййй, голяма каръщина и то за втори път и пак в последната минута на продължението.
Не стига, че ми замина и залога ами ще изостана и в тукашната класация
Остави, остави. Втората ми опция беше 2:1 за Швейцария ама нали съм лаком и искам 3т. и затова давам по една прогноза![]()
Ти пак ще вземеш 3 точки, ако си познал резултата дори и с два различни знака. При познат знак получаваш 0,5 точки, ако си дал резултати с два различни знака. Давай по 2 прогнози.
Пак спасих прогнозат в края....вьпреки,че мача си бе равен за мен де..
![]()
Този пост е редактиран от gnf; 15-06-14 в 22:25.
Не, ако беше дал 1:1 и 2:1, печелиш 3 точки, понеже имаш познат резултат. Ако мачът беше свършил 1:0 или 2:2 щеше да получиш 0,5 точки, понеже познаваш знака с две прогнози за знак.
Виж ivodivo - вчера имаше 5 точки, дава 1:1 и 2:1 за Кот д'Ивоар-Япония и с познат знак на Колумбия - Гърция днес има 9 точки.
Скучен ден... всички познаваме![]()
Ако не беше оня гол в последната секунда за Швейцария, сега щях да съм водач в класирането![]()